فراخوان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای کمک به سیل زدگان سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در فراخوانی، همکاران دانشگاه را به کمک رسانی به سیل زدگان استان سیستان بلوچستان دعوت کرد.

طرح "نذر خدمت" در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می شود

در طرح خیرخواهانه "نذر خدمت" که به همت کانون خیریه "تقسیم لبخند" دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می‌شود، حدود ۴۰ پزشک متخصص و عمومی مشارکت خواهند داشت و به بیماران نیازمند خدمات درمانی ارائه می‌دهند.

فراخوان مدیریت تربیت بدنی ویژه المپیاد ورزش های همگانی

مدیریت تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان فراخوان ویژه المپیاد ورزش های همگانی دانشجویان صادر کرد.

مراسم بزرگداشت شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی برگزار شد

دانشگاه‌های اصفهان و علوم پزشکی اصفهان با همکاری یکدیگر، مراسم بزرگداشت سردار سلیمانی را همزمان با تشییع پیکر مطهر شهید حاج قاسم سلیمانی در تهران، در دانشگاه‌ اصفهان برگزار کردند.

برگزاری مراسم بزرگداشت شهادت سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی

دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و دانشگاه اصفهان، همزمان با مراسم تشییع پیکر مطهر شهید حاج قاسم سلیمانی، مراسمی را با حضور اساتید، دانشجویان و کلیه کارکنان، در روز دوشنبه ۱۶ دی ماه، پس از اقامه نماز ظهر و عصر در مسجد الغدیر دانشگاه اصفهان برگزار می نمایند.

به مناسبت شهادت سردار قاسم سلیمانی؛ بیانیه مشترک دفتر هم اندیشی استادان و نخبگان، بسیج اساتید و کانون جهاد سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

دفتر هم اندیشی استادان و نخبگان، بسیج اساتید و کانون جهاد سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به مناسبت شهادت سردار قاسم سلیمانی بیانیه مشترکی صادر کردند.

بیانیه مشترک دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان اصفهان

دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاههای استان اصفهان در پی شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی بیانیه مشترکی صادر کردند.

بیانیه هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به مناسبت شهادت سردار سلیمانی

هیئت رئیسه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در بیانیه خود بهترین قدردانی نسبت به این سردار پرافتخار را خدمت به مردم و حفظ وحدت در سایه سرداران مظلوم و فداکار دانسته است.

صفحه‌ها

اشتراک در معاونت دانشجویی فرهنگی RSS