با بد بین کردن مردم به جامعه ی پزشکی، انگیزه ی خدمت در کشور کاهش می یابد.

به همت انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نشست بررسی چالش های اخلاقی، اجتماعی علوم پزشکی با حضور "دکتر مصطفی معین" رئیس شورای عالی سازمان نظام پزشکی در تالار دکتر شریعتی برگزار شد.

اجرای برنامه های مناسب و سالم برای اوقات فراغت دانشجویان یکی از اهداف اصلی ماست.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی در حاشیه برگزاری مسابقات فوتبال دانشکده ها، برنامه ریزی برای اوقات فراغت و تفریحات سالم دانشجویان را یکی از دغدغه های اصلی این مدیریت می داند.

جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.

نشست شورای امر به معروف و نهی از منکر مراکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان اصفهان، روز یکشنبه بیست و یکم مهرماه در دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.

افتتاح رستوران یاس، گام بزرگی در جهت رفاه دانشجویان

مدیریت دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با افتتاح رستوران یاس و ارائه غذاهای متنوع همراه با یارانه به دانشجویان گام بزرگی را در جهت ارائه خدمات بیشتر به دانشجویان برداشته است

برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان"خانواده و نشاط اجتماعی" به مناسبت هفته بهداشت روان توسط دفتر مشاوره دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی

تیتر: کارگاه آموزشی با عنوان"خانواده و نشاط اجتماعی" به مناسبت هفته بهداشت روان روز دوشنبه مورخ۲۲ مهرماه ۹۸، توسط دفتر مشاوره دانشکده مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی برگزار گردید.

برگزاری کارگاه آموزشی با عنوان "نقش مهارت های زندگی در سلامت روان،(مهارت حل مسئله)" به مناسبت هفته بهداشت روان، توسط دفتر مشاوره خوابگاه دکتر کرمانی و میلاد

کارگاه آموزشی با عنوان "نقش مهارت های زندگی در سلامت روان،(مهارت حل مسئله)" به مناسبت هفته بهداشت روان، روز دوشنبه مورخ ۲۲ مهر ۹۸ توسط دفتر مشاوره خوابگاه دکتر کرمانی و میلاد برگزار گردید.

افتخار آفرینی دختران دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در مسابقات کاراته استانی

"آیدا محمدی پور، مهدیه کاظمی پور و نیره محمدی" دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مقام‌های اول و سوم مسابقات قهرمانی کاراته وان استان اصفهان را کسب کردند.

پس از پیگیری های طولانی و بی وقفه وضعیت تغذیه دانشجویان مقاطع بالینی تعیین تکلیف شد

وضعیت تغذیه دانشجویان مقاطع بالینی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان یکی از موضوعات بلاتکلیفی بود که به علت بعضی از ناهماهنگی ها و رویه های مختلف مرکز آموزش درمانی موجب بعضی از مشکلات برای این دانشجویان می شد. سرانجام با امضا و انتشار صورتجلسه مربوطه، وضعیت تغذیه دانشجویان مقاطع بالینی تعیین تکلیف شد.

صفحه‌ها

اشتراک در معاونت دانشجویی فرهنگی RSS