اطلاعیه ثبت نام بیمه سلامت دانشجویان دستیاری ، دکترای تخصصی ، Ph.D

دانشجویان متقاضی  می توانند

از تاریخ ۹۹/۰۴/۱۰  لغایت ۹۹/۰۴/۳۱

جهت ثبت نام به آدرس سایت معاونت دانشجویی  www.csa.mui.ac.ir

لينك خدمات رفاهی بخش پرتال خدمات رفاهی  مراجعه نمايند.

توضیحات :

• ارائه تعهد محضري برای دانشجوياني كه قبلاً تعهد نسپرده اند  الزامی است .
  • ۵۰ % سرانه حق بیمه توسط وزارت بهداشت تامین و ۵۰ % الباقی سرانه به عنوان وام بیمه توسط صندوق رفاه دانشجویان منظور  می گردد.
  • دانشجویان متاهل می توانند افراد تحت تکفل خود را اعم از همسر و فرزند بیمه نمایند.
  • این بیمه صرفاً درمانی بوده و شامل سابقه کار یا بازنشستگی  نمی شود.

مدیریت امور  دانشجویی

اداره رفاه دانشجويان

قابل توجه دانشجویان متقاضی خوابگاه در سال تحصیلی ۴۰۰-۱۳۹۹

بدینوسیله به اطلاع می رساند دانشجویان متقاضی ضمن مراجعه به آدرس portal.‎ Srd.ir نسبت به تکمیل فرم درخواست سکونت در خوابگاه اقدام نمایند.

زمان ثبت نام : ۱ لغایت ۱۰ تیرماه ۹۹

چگونگی اخذ گواهی سلامت جهت حضور در خوابگاه ها و دانشکده ها

با توجه به بازگشایی دانشگاهها در تاریخ شنبه هفدهم خرداد ماه هزار و سیصد و نود و نه،

لازم است دانشجویان گرامی ضمن مراجعه به سامانه salamat.gov.ir اقدام به خود ارزیابی نمایند

و پس از انجام خود ارزیابی پرینت آن  را گرفته و پس از امضا ،جهت حضور در خوابگاه به مسئول خوابگاه و

جهت حضور در کلاس ها به آموزش دانشکده  تحویل دهند .
لازم به ذکر است در صورت عدم وجود پرینت خود اظهاری در زمان مراجعه به خوابگاه و یا مشکوک بودن به بیماری، نامبردگان در اتاق های قرنطینه و ایزوله که محل استقرار اینگونه افراد می باشد مستقر خواهند شد.

قابل توجه دانشجویان محترم ساکن خوابگاههای دانشجویی

دانشجویان محترم ساکن خوابگاههای دانشجویی با توجه به بازگشائی دانشگاهها از تاریخ  ۹۹/۰۳/۱۷  و نیاز به برنامه ریزی دقیق جهت اسکان دانشجویان موارد بشرح ذیل به اطلاع می رسد:

تامین رفاه و آسایش دانشجویان و افزایش رضایتمندی آنها اولویت اصلی معاونت دانشجویی فرهنگی است

مدیر دانشجویی در گفت و گو با خبرنگار مفدا اصفهان با تبیین اهداف اصلی مدیریت دانشجویی در سال ۹۸ ، فراهم آوردن شرایط بهینه جهت تامین رفاه و آسایش دانشجویان و افزایش رضایتمندی آنها را به عنوان الویت های اصلی این مدیریت عنوان کرد.

باید به شرایط زندگی کردن با کرونا عادت کنیم/ اصلاحات ساختاری و اصلاحات رفتاری چاره کار می باشد

"دکتر طاهره چنگیز" رئیس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در جلسه شورای فرهنگی این دانشگاه با بیان این که تا واکسن کرونا ساخته نشود قاعدتا کرونا وجود خواهد داشت، افزود: باید شرایط زندگی را متناسب با این موضوع وفق دهیم و نمی توان برای همیشه کشور را تعطیل نگه داشت.

جلسه هم اندیشی مدیران و کارشناسان تربیت بدنی دانشگاههای علوم پزشکی منطقه مرکزی برگزار شد

جلسه هم اندیشی مدیران و کارشناسان تربیت بدنی دانشگاههای علوم پزشکی منطقه مرکزی به صورت ویدیو کنفرانس برگزار شد.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان: سیاست اصلی معاونت دانشجویی فرهنگی، ارتقای خدمت رسانی است

در روزهای آغازین اردیبهشت ماه بر آن شدیم تا گزارشی از مورد عملکرد معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تهیه کنیم . "دکتر سیدمحسن حسینی" معاون فرهنگی دانشجویی پاسخگوی سوالات خبرنگار ما در این زمینه بود.

صفحه‌ها

اشتراک در معاونت دانشجویی فرهنگی RSS