نتایج مسابقه ماه ولایت

گردید.
در این مسجابقا رری به ۱۴۴نفر از اسجاتیدس دانشجوییا و زارزنا دانشجگاه و
مرازز تابعه شجرزت نمیدند زه از این بینس تعداد ۵۵نفر میف به ز سج امریاز
زامل شدند و طی ررعه زشیس برندگا به شرح زیر معرفی گردیدند:

نتایج مسابقه ماه ولایت

لیست منتخبین مرحله دانشگاهی بیست و پنجمین جشنواره قرآن و عترت اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه های علوم پزشكی

دانشگاه علوم پزشكی اصفهان– مهر ۱۳۹۹

]جهت مشاهده لطفا اینجا کلیک نمایید.

مسابقه ویژه بانوان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

مسابقه ویژه بانوان شاغل در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به مناسبت هفته ملی سلامت بانوان ایران با شعار سلامت زنان در دوره کرونا از ۲۴ تا ۳۰ مهرماه

قابل توجه برگزیدگان مرحله دانشگاهی بیست و چهارمین جشنواره قرآن و عترت و مسابقه قرآنی طرح یک درصد کانون زمر

جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت جوایز مسابقات قرآنی سال ۱۳۹۸ به ادامه مطلب مراجعه نمایید.

افتتاحیه وبینار "هفته جهانی قلب ایران"

هفته جهانی قلب ایران ۲۰۲۰ با همکاری وزارت بهداشت و پژوهشکده قلب و عروق اصفهان و به همت انجمن علمی دوستان قلب به صورت مجازی برگزار گردید.

ابلاغ دستورالعمل برگزاری انتخابات انجمن های علمی، دانشجویی به دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور

انتخابات انجمن های علمی، دانشجویی در مهرماه برگزار و اعضای شورای مرکزی جدید از آبان ماه شروع به انجام فعالیتهای خود می نمایند.

اعلام نتایج انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه

انتخابات اعضای دانشجویی کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به صورت مجازی روز سه شنبه ۲۵ شهریور ماه برگزار گردید. در این انتخابات  که از طریق سامانه ویژه  انتخابات «رأی شمار»برگزار شد، دانشجویان ۹۲/۵۹ مشارکت داشتند و خانم مریم مظاهری، آقای علیرضا جوادی منش ، آقای عرفان عمران  و خانم سحر عبدی حائز اکثریت آرا شدند و به کمیته ناظر بر نشریات دانشگاه و شورای رتبه بندی نشریات راه یافتند.

برگزاری انتخابات کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

انتخابات اعضای دانشجویی کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به صورت مجازی روز سه شنبه ۲۵ شهریور ماه برگزار می گردد.

مدیران مسؤول نشریات دارای شرایط می توانند جهت رای دادن از ساعت ۱ تا ۲۴ روز سه شنبه مورخ ۲۵ شهریورماه به سامانه «www. Rayshomar.ir» و یا به اپلیکیشن رای شمار موجود در کافه بازارمراجعه نمایند.

صفحه‌ها

اشتراک در معاونت دانشجویی فرهنگی RSS