قابل توجه دانشجویان مقاطع دستیاری و  PHDو فوق تخصص بالینی ( ورودی های بهمن 96 به بعد )
 ثبت نام بیمه درمانی تکمیلی متقاضیان می توانند از تاریخ 8 اسفندماه1400  لغایت 13 اسفندماه 1400
 به سامانه پرتال صندوق رفاه به آدرس www.portal.srd.ir مراجعه و پس از ورود به سامانه و کلیک درخواست وام و انتخاب گزینه
وام بیمه درمانی تکمیلی نسبت به ثبت نام اقدام  و فرم درخواست را به اداره رفاه دانشجویان تحویل نمایند.جهت مشاهده جدول تعهدات بيمه درماني تكميلي اینجا را کلیک نمایید.

توضیحات

1. جهت تکمیل فرآیند ثبت نام فرم درخواست از سامانه پرینت ، امضاء به  همراه تعهد محضری و مدارک ضامن ( حکم کارگزینی و یا پروانه کسب ) تا تاریخ یاد شده به اداره رفاه دانشجویان تحویل نمائید. ( دانشجویانیکه قبلا جهت تسهیلات دانشجویی تعهد محضری سپرده اند ، نیازی به ارائه تعهد جدید ندارند، نمونه فرم تعهد محضری دروب سایت معاونت دانشجویی بخش دانشجویی – اداره رفاه – منوی فرم ها قابل مشاهده می باشد .)

1- دانشجویان ورودی بهمن 96  به بعد  مجاز به ثبت نام می باشند.

2- دانشجویان پردیس خودگردان می توانند از این تسهیلات بهره مند گردند.

3- بیمه تکمیلی مشمول شخص دانشجو می باشد و به افراد تحت تکفل تعلق نمی گیرد.

4- سرانه حق بیمه ماهیانه مبلغ 730000 ریال می باشد که پس از پایان تحصیل بصورت اقساط بازپرداخت خواهد شد.

5- پوشش بیمه از تاریخ 20 دیماه 1400  بمدت یکسال می باشد.

6 –بیمه درمانی تکمیلی نیاز به پوشش بیمه پایه ندارد .

7 – جدول تعهدات در وب سایت معاونت دانشجویی فرهنگی و سایت مفداء بارگزاری گردید.

مدیریت امور دانشجویی

اداره رفاه دانشجويان