به گزارش مدیریت تربیت بدنی دانشگاه :اولین دوره مسابقات دانشجویان منطقه 7دانشگاهای علوم پزشکی کشور از 28لغایت 31تیرماه 1403به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان(ویژه دختران ) و 1مردادماه لغایت 4به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد(ویژه پسران ) در 6رشته ورزشی والیبال ،فوتسال،بدمینتون،شنا،تنیس روی میز و تیراندازی با حضور 4دانشگاه یزد ،کاشان ،اصفهان و شهرکرد برگزار گردید.

در این دوره از مسابقات در بخش دختران دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با کسب 9مقام اول و 6مقام دوم با جمع امتیاز 93به عنوان قهرمانی و دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد با کسب 6مقام اول و 5مقام دوم و جمع امتیاز 67به عنوان نائب قهرمانی دست یافتند .

و همچنین در بخش پسران دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با 10مقام اول و 4مقام دوم و جمع امتیاز 90به عنوان قهرمانی و دانشگاه علوم پزشکی یزد با کسب 5مقام اول و 6مقام دوم و جمع امتیاز 65به عنوان نائب قهرمانی دست یافتند .