فینال مسابقات والیبال مردان مراکز بهداشتی درمانی تابعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان که به مناسبت ایام الله دهه فجرو به همت مدیریت تربیت بدنی دانشگاه برگزار شده بود روز یکشنبه سیزدهم اسفندماه بین دو تیم مرکز آموزشی درمانی آیت الله کاشانی وبیمارستان شهید چمران اصفهان برگزارگردید و تیم کاشانی موفق شد با شکست تیم مقابل  مقام قهرمانی این مسابقات را بدست اورد.

دربازی رده بندی تیم شهید مدرس با غلبه بر تیم دانشکده پزشکی به مقام سومی این مسابقات دست پیدا کرد .

مراسم اختتامیه این مسابقات  نیز در همان روز با حضور دکتر کرباسی معاون محترم دانشجویی وفرهنگی ،جوادیان مدیریت تربیت بدنی  و جمعی از مسِولین دانشگاه برگزار واز تیمهای مقام آور تجلیل گردید.

شایان ذکر است این دوره از مسابقات با حضور 19تیم اغازو با انجام 44بازی به پایان رسید .