درراستای فعالیت کانون فرهنگی دانشجویی خیریه امید فردا وهمکاری این کانون  با کانون های خیریه سطح شهراصفهان روز دوشنبه مورخ 23 مردادماه 1402 کارگاه آموزشی بهداشت وسلامت درمحل خیریه محسنین شهرستان درچه برای 10 نفراز مادران  تحت پوشش این خیریه برگزارگردید ، از آنجایی که نقش اصلی تربیتی خانواده را مادران ایفا می کنند دراین کارگاه مادران با آموزشهای ارتقای سلامت خانواده اعم از بهداشتی ، تربیتی وسلامت بیشترنسبت به خانواده خود آشنا شدند . درراستای فعالیت کانون فرهنگی دانشجویی خیریه امید فردا وهمکاری این کانون  با کانون های خیریه سطح شهراصفهان روز دوشنبه مورخ 23 مردادماه 1402 کارگاه آموزشی بهداشت وسلامت درمحل خیریه محسنین شهرستان درچه برای 10 نفراز مادران  تحت پوشش این خیریه برگزارگردید ، از آنجایی که نقش اصلی تربیتی خانواده را مادران ایفا می کنند دراین کارگاه مادران با آموزشهای ارتقای سلامت خانواده اعم از بهداشتی ، تربیتی وسلامت بیشترنسبت به خانواده خود آشنا شدند .

جهت مشاهده گزارش اینجا را کلیک نمایید.