🔹 این کلاس های ورزشی شامل: " شنا، فوتسال، فوتبال، بسکتبال، والیبال، هندبال، اسکیت، شطرنج، ژیمناستیک، پینگ پنگ، بدمینتون، دو و میدانی، رزمی، تناسب اندام، بازی کودکان، صخره نوردی و بدنسازی" می باشد.

🔹 به اطلاع همکاران می رساند: مدیریت امور رفاهی دانشگاه و مدیریت تربیت بدنی معاونت دانشجویی فرهنگی، در نظر دارند کلاس های ورزش تابستانی ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه(دختران و پسران) را جهت ترم تابستان 1402 برگزار نمایند.

🔹 علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام فرزندان خود شرایط زیر را مطالعه نمایند:

- مکان تشکیل کلاس‌ها میادین ورزش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان می باشد

- مهلت ثبت‌نام تا یازدهم خرداد ماه 1402 (همه روزه عصرها از ساعت 17 الی 20) خواهد بود.

- بعد از تاریخ ذکر شده بعلت برنامه‌ریزی، ثبت‌نام صورت نمی‌پذیرد.

- کلاس ها صبح روزهای زوج یا فرد در 2 ترم 10 جلسه ای برنامه ریزی شده است.

- هر دانش‌آموز می‌تواند حداکثر در 3 رشته ورزشی شرکت نماید.

- با توجه به برنامه کلاس ها(ساعت 8 تا 13) ثبت نام به صورت تک رشته ای انجام نخواهد شد.

- هزینه ثبت‌نام برای یک ترم 10 جلسه ای برای هر رشته ورزشی ویژه فرزندان کارکنان دانشگاه علوم پزشکی (350 هزار تومان)، ویژه بستگان(1میلیون و 200 هزار تومان) و برای سایرین(2 میلیون تومان) خواهد بود.

- برای تمامی مسیرها در شهر اصفهان سرویس رفت و برگشت پیش بینی شده است و هزینه سرویس ایاب و ذهاب و بیمه ورزشی جداگانه محاسبه می‌گردد.

- در هنگام ثبت نام حضور دانش آموز برای استعدادیابی و تحویل لباس ورزشی ضروری است.

-  به کلیه شرکت‌کنندگان پیراهن، شورت، جوراب وساک ورزشی اهداء خواهد شد.

- برای شرکت‌کنندگان تغذیه بین روز در نظر گرفته شده است.

🔹 گفتنی است جهت ثبت‌نام 2 قطعه عکس و شناسنامه فرزند به همراه اصل کارت شناسایی، شناسنامه و حکم کارگزینی ولی ضروری است.  در صورت تمایل به استعدادیابی وتعین رشته های ورزشی نیاز به حضور فرزندتان در محل ثبت نام خواهد بود.

🔹 شایان ذکر است دانشگاه هیچگونه مسئولیتی در جهت نگهداری فرزندان پس از اتمام سانس کلاس‌‌های وی نداشته و همکاران  باید از طریق سرویس و یا موارد دیگر نسبت به تحویل فرزند خود اقدام نمایند.

🔸محل ثبت نام: انتهای خیابان شیخ کلینی(مرداویج)، مجموعه پرواز، روبروی دفتر مدیریت، پلاک 11، دفتر ثبت نام کلاس های ورزشی دانش آموزان، تلفن: 36700421