بمناسبت تبریک سال نو به کلیه کارکنان و تبیین سیاست گذاری ها و نقشه راه معاونت فرهنگی دانشجویی در سال 1402 ،معاون فرهنگی دانشجویی بهمراه مشاور اجرایی ایشان اقدام به جلسه ای دوستانه در سالن اندیشه معاونت برگزار و سیاست‌گذاری‌ها و نقشه راه دانشگاه عرصه ی فرهنگی دانشجویی در سال جدید تبیین شد.در این دیدار ضمن تقدیر از تلاش‌های صورت‌گرفته در سال گذشته، بر انجام اقدامات لازم در جهت تحقق هر چه بهتر شعار سال که از سوی رهبر معظم انقلاب مشخص شده است و همچنین بر ضرورت پیوست فرهنگی در امور تأکید کرد.
گفتنی است؛ در ادامه این دیدار، دکتر اسماعیلیان مشاور اجرایی معاونت فرهنگی دانشجویی نیز ضمن تشکر از تلاش‌های مدیران و کارکنان معاونت، بر ضرورت کار جهادی و تلاش مضاعف توسط مدیران و همچنین نظارت‌های بیشتر در انجام امورات تأکید نمود.