قابل توجه دانشجویان مقاطع دستیاری و  PHDو

متقاضیان تا تاریخ 12 اسفندماه 1401
به سامانه پرتال صندوق رفاه به آدرس www.portal.srd.ir

مراجعه و پس از ورود به سامانه و کلیک درخواست وام و انتخاب گزینه

وام بیمه درمانی تکمیلی نسبت به ثبت نام اقدام  و فرم درخواست را به اداره رفاه دانشجویان تحویل نمایند.

توضیحات

1. جهت تکمیل فرآیند ثبت نام فرم درخواست از سامانه پرینت ، امضاء به  همراه تعهد محضری و مدارک ضامن ( حکم کارگزینی و یا پروانه کسب ) تا تاریخ یاد شده به اداره رفاه دانشجویان تحویل نمائید. ( دانشجویانیکه قبلا جهت تسهیلات دانشجویی تعهد محضری سپرده اند ، نیازی به ارائه تعهد جدید ندارند، نمونه فرم تعهد محضری دروب سایت معاونت دانشجویی بخش دانشجویی – اداره رفاه – منوی فرم ها قابل مشاهده می باشد .)

1-دانشجویانیکه سنوات تحصیلی به پایان رسیده ورودیهای 96 به قبل جهت برخورداری از بیمه تکمیلی به شعبات بیمه دی مراجعه و بصورت پرداخت ماهیانه و انفرادی اقدام نمایند.

2- تلفن سراسری 1671  داخلی 7016  آقای شاهدی جهت پاسخگویی به سوالات و مشکلات اجتماعی اعلام می گردد.

4-دانشجویان پردیس خودگردان می توانند از این تسهیلات بهره مند گردند.

5- بیمه تکمیلی مشمول شخص دانشجو می باشد و به افراد تحت تکفل تعلق نمی گیرد.

6- سرانه حق بیمه ماهیانه مبلغ 1400000 ریال (یک میلیون و چهارصد هزار ریال) می باشد که پس از پایان تحصیل بصورت اقساط بازپرداخت خواهد شد.

7- پوشش بیمه از تاریخ بمدت یکسال  می باشد.

8 –بیمه درمانی تکمیلی نیاز به پوشش بیمه پایه ندارد .

9 – جدول تعهدات و شرایط عمومی در وب سایت معاونت دانشجویی فرهنگی و سایت مفداء بارگزاری گردید.

اداره رفاه دانشجويان