یکشنبه ۲۳ بهمن‌ماه، اولین جلسه از کارگاه‌های «دو قدم مانده تا ازدواج» با حضور استاد داستانپور در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و به همت کانون دانشجویی فرهنگی «دلارام» برگزار شد. در این کارگاه که با موضوع « همه آنچه که باید تا پیش از خواستگاری بدانید» برگزار شد، و مواردی از قبیل موارد ازدواج های پر خطر، ازدواج های تحمیلی و ازدواج های تسکینی و .... مطرح شد. بیش از ۴۰۰ نفر از دانشجویان و جوانان در سن ازدواج شرکت کرده و نیز پرسش و پاسخ با استاد هم شکل گرفت. این کارگاه با رضایت گسترده‌ای از سمت آن‌ها همراه بود. دومین جلسه از این کارگاه هفته آینده، ۳۰ بهمن‌ماه با حضور حجت‌الاسلام داستانپور و به‌طور رایگان برای تمامی افراد متقاضی در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار خواهد شد. در حاشیه این کارگاه، علاوه بر پرسش و پاسخ و تعامل با مخاطبان، غرفه فروش کتاب در زمینه ازدواج برقرار و با استقبال خوب شرکت‌کنندگان همراه بود.