رفتن به محتوای اصلی
x

در ابتدا جلسه برگزاری جشواره ی غذای سالم توسط کارمندان دانشکده داروسازی برگزلر شد و داوران شروع به چشیدن غذا کردند و غذاها را از نظر ترکیابت غذایی , سالم بودن و  طعم و مزه ی غذا  مورد بررسی قرار دادند و از بین غذاها 3 غذا را انتخاب کردند . و سپس خانم دکتر حسینی از دانشکده تغذیه در ارتباط با راهکارهای پیشگیری از اضافه وزن و چاقی و عوامل موثر بر اضافه وزن و چاقی و راهکارهای کنترل آن صحبت کردند . و در پایان جلسه خانم دکتر پاپی نمدی  مسئول مرکز و  خانم فدایی  در خصوص مراقبت کارکنان دانشگاه در سامانه سیب و ارائه انواع خدمات از جمله دندانپزشکی و تغذیه و مشاوره و...  در این مرکز صحبت نمودند و خانم دکتر پاپی نمدی  به صورت داوطلب به پایش مراقبت های کارکنان در سامانه سیب پرداختند .