نهاد رهبری مقام معظم رهبری در دانشگاه و معاونت فرهنگی دانشجویی  13 الی 15 ماه مبارک رجب، همزمان با ایام‌ البیض ماه رجب، مراسم معنوی اعتکاف دانشجویی دانشجویان را در مسجد امام خمینی (ره) دانشگاه برگزار نمودند.

در این مراسم که با حضور و استقبال بیش از  100 نفر از دانشجویان پسر و دختر دانشگاه برگزار شد، کلاس ها و کارگاه های آموزشی با عناوین (سهم دین از صحیفه سجادیه، زن امروز، چگونه مراقب خودم باشم، اندازه من چقدر است، می خواهم کنشگر باشم) همزمان با ایام معنوی و نورانی اعتکاف در مسجد، برگزار گردید.

همچنین در حاشیه این شبهای اعتکاف، مراسم های جشن میلاد امیرالمومنین علی (ع)، سوگواری شب وفات حضرت زینب(س) ویزه دانشجویان برگزار شد و اتمام این برنامه روز دوشنبه 17 بهمن ماه، با اجرای اعمال ام داوود صورت گرفت که جمعی از دانشجویان، کارمندان، مسئولین و اساتید نیز شرکت نمودند.