مشاور اجرایی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان گفت: کلنگ نوسازی خوابگاه پسرانه شهید ردانی پور امروز مصادف با 15 آذرماه  بمناسبت روز دانشجو با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و خیرین سلامت بر زمین زده شد.

دکتر حسین اسماعیلیان در گفتگو با خبرنگار وبدا اظهار داشت: با شروع دولت جدید، بازسازی و نوسازی خوابگاه های قدیمی در دستور کار قرار گرفت که در خصوص خوابگاه پسرانه شهید ردانی پور با  قدمت 70 ساله ، کلنگ تخریب این خوابگاه امروز بر زمین زده شد و از هفته آتی طی برگزاری مناقصه کار نوسازی خوابگاه نیز اجرا می گردد.

وی بیان داشت: این خوابگاه در 5 طبقه و با ظرفیت 500 تخت خوابه احداث می شود، در حالی که در گذشته ظرفیت اسکان بین 120 تا 150 نفر را دارا بود.

مشاور اجرایی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه اعلام کرد : قیمت برآورد شده برای ساخت خوابگاه در زمان فعلی بین  120 تا 140 میلیارد تومان است که ساخت آن در صورت تامین اعتبار  2 سال زمان می برد.

وی گفت: در این مدت دانشجویان در خوابگاه اجاره ای  سید الشهدا(ع) واقع در سپاهان شهر مستقر هستند.

گفتنی است نزدیک به 2 هزار و 700 دانشجو در 9 خوابگاه تحت پوشش دانشگاه اسکان دارند.

شایان ذکر است آیین کلنگ زنی با حضور رییس دانشگاه، معاون دانشجویی فرهنگی، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و جمعی از مسئولین و خیرین سلامت بر زمین زده شد.