رفتن به محتوای اصلی
x

مریم عارف کارشناس اداره تغذیه دانشگاه در گفتگو با مفدا اصفهان بیان کرد: تغذیه سالم نقش به سزایی برای سلامتی افراد و جامعه ایفا می‌کند و یکی از مهمترین و شاید اساسی ترین راه های دستیابی به سلامت جسم است گرچه در ارتقاء سلامت روان نیز بی تاثیرنیست.

وی ادامه داد: قسمت عمده غذای مصرفی دانشجویان را غذای ارائه شده در سلف سرویس ها و خوابگاهها تشکیل می دهد. در این راستا برنامه غذایی (صبحانه، ناهار، شام) با توجه به فصول سال بصورت ماهانه توسط اداره تغذیه با توجه به نیازهای تغذیه ای روزانه دانشجویان، بر اساس استانداردهای جهانی و متناسب با اعتبارات تخصیصی اداره تغذیه تهیه و تنظیم شده و به دانشجویان ارائه می گردد.

این کارشناس تغذیه در پایان اشاره کرد: در تدوین برنامه غذایی از غذاهای متنوع به همراه پیش غذاها و دسرهای گوناگون استفاده می‌شود.تمام تلاش مسئولان اداره تغذیه برای بهبود کیفیت غذا و نحوه ارائه خدمات تغذیه ای و افزایش تنوع غذایی در راستای فراهم نمودن هر چه بیشتر رضایتمندی دانشجویان عزیز می باشد.