بهار حقانی در مصاحبه‌ای با مفدا اصفهان بیان کرد: قریب به ۲۵ سال هست که با دانشگاه علوم پزشکی به صورت مستمر همکاری میکنم و در این سال‌ها سعادت این را داشتم که بتوانم با دانشگاه و همکاران خوبی همکاری داشته باشم و نتایج خوبی را برای دانشگاه و دختران و زنان سرزمین مان کسب کنیم.

وی ادامه داد: میتوانم به جرات بگویم از سالی که با دانشگاه شروع به همکاری کردم با تلاش‌هایمان و مدیریت خوب دانشگاه و حمایت هایی که از جانب مدیریت تربیت بدنی و معاونت دانشجویی شده است توانستیم که همیشه در سطح خوب و قابل قبولی درخشش داشته باشیم.

سرمربی تیم شنای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص المپیاد شنا اظهار داشت:امسال در واقع پانزدهمین دوره المپیاد را برای دختران خواهیم داشت و از سال ۸۷ و ۸۸ نتایج خوب و درخشانی را داشتیم. همچنین سکوی اول را در این سال‌ها بدست آوردیم؛ کسب مقام اول شنا در المپیاد ۸۸ که در یزد برگزار شد با توجه به اجحافی که در حق تیم شنا صورت گرفت و نقص‌هایی که در کار بود و یک مدال طلای ما را حذف کردند اما با این حال، ما درخشیدیم و سال، سال ما بود.

در سال ۸۸ در یزد تیم شنای دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بالاترین مدال مقام اول را کسب کرد ، همچنین، با توجه به تعداد بالای مدال‌های رشته شنا مقام اول را در بین دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور کسب کردیم.