محمدرضا قسیسین داور و مربی درجه یک کشوری رشته تیراندازی، در گفتگو با مفدا اصفهان بیان کرد: چندین سال مسئول آموزش تیراندازی هیئت استان اصفهان بودم، مربی و سرپرست تیم‌های اعزامی استان در چند دوره پشت سرهم، قهرمان قهرمانان المپیاد نوجوانان کشوری و از پارسال همکاری خود را با دانشگاه علوم پزشکی اصفهان آغاز کرده‌ام.

مربی درجه یک کشوری در رابطه با مقام‌های مربوط به تیراندازی بیان کرد: برنامه‌های ما در دوره گذشته ویژه پسران بود که با دو شرکت کننده یک مدال طلا و یک مقام پنجم را کسب کردیم؛ که نتیجه درخشانی بود و امیدواریم که امسال هم این شاهد تکرار این افتخارات باشیم. البته در بعد تیمی هم امسال با توجه به اینکه محدودیت‌های کرونا برداشته شده است و مسابقات برگزار می‌شود احتمال اینکه بتوانیم مدال‌های بیشتری کسب کنیم وجود دارد.

وی در ادامه بیان کرد: در این دوره برنامه‌هایمان را بصورت کاملا مدون، فنی و اصولی با آموزش‌های ابتدایی شروع کردیم. تعداد مراجعه‌کنندگان در بخش تیراندازی بسیار چشمگیر است. چند نفر از بچه‌هایی که از شاگردانم بوده‌اند و در استان و مسابقات لیگ کشوری هم حضور داشتند اکنون در دانشگاه در تیممان حضور دارند و از آنها بهره می‌گیریم و امیدواریم که این افراد برای دیگران انگیزه و الگو باشند و کمک کنند که ما بتوانیم مقام های درخور و شایسته بدست آوریم.
مسئول آموزش تیراندازی هیئت استان اصفهان در آخر افزود:تمریناتمان ادامه دارد، کارهای عملی و مسابقاتی که قرار است تحت عنوان دوستانه و مسابقات آنالیز برای رشد دانشجویان باشد را آماده کرده و در اختیار مدیریت تربیت بدنی دانشگاه قرار دادیم.