دکتر فرهاد صبوری رییس اداره مشاوره دانشگاه در گفتگو با مفدا اصفهان بیان کرد: این اداره به منظور در دسترس بودن دانشجویان در تمام دانشکده‌ها و خوابگاه ها به صورت جداگانه دفاتری راه اندازی نموده است.نیروی انسانی که در این مجموعه فعالیت می‌کنند، افراد متخصصی هستند که دارای مدرک تحصیلی فوق لیسانس یا دکترا در رشته های مشاوره و روانشناسی‌هستند و هر کدام در زمینه خاصی فعالیت دارند.

وی ادامه داد: پانزده دفتر مشاوره در سطح دانشکده ها و خوابگاه‌ها دایر است. دانشکده‌ها از ساعت ۸:۰۰ لغایت ۱۵:۰۰ وخوابگاه ها از ساعت ۱۶:۰۰ لغایت ۲۲:۰۰خدمات مختلف به دانشجویان ارائه می‌دهند و دانشجویان می‌توانند با توجه به برنامه دفتر مشاوره که در سایت موجود است به ما مراجعه و مشاوره دریافت کنند.

صبوری تشریح کرد: این خدمات شامل:مشاوره فردی و مشاوره گروهی است و درزمان‌های اضطراری دانشجویان می‌توانند به صورت مستقیم با شماره تلفن ۳۷۷۶۱۵۳۵- ۳۷۷۶۱۸۳۸ تماس بگیرند و یا به صورت دسترسی به صندوق صوتی، سوال خود را با متخصص مطرح و جواب خود را دریافت نمایند.

خدماتی که این اداره ارائه می‌نماید:درخصوص افت تحصیلی و پیشگیری از آن،مشاوره پیش از ازدواج، روش های مدیریت روابط، مشکلات فردی و اسیب های روانی و اجتماعی می‌باشد. همچنین درمان افسردگی،اضطراب و...

رییس اداره مشاوره تاکید کرد که کلیه خدمات فوق به صورت رایگان در اختیار دانشجویان قرار دارد.