حسن نصیری رئیس اداره امور رفاهی دانشجویان در گفتگو با مفدا اصفهان بیان کرد: به منظور ارائه خدمات مناسب و بهبود وضعیت معیشتی دانشجویان اداره رفاه دانشجویان در سال 1401 قریب به پانزده میلیارد تومان تسهیلات درغالب انواع وام‌ها اختیار دانشجویان واجد شرایط قرار می دهد .

وی در ادامه گفت: در سال تحصیلی جدید وام ازدواج از 10 میلیون تومان به 25 میلیون افزایش یافته همچنین دانشجویان متاهل که منزل استیجاری دارند می توانند مبلغ 60 میلیون تومان وام ودیعه مسکن بگیرند .

اداره رفاه به دانشجویان پردیس خودگران تا سقف 5 میلیون تومان بر حسب مقاطع در هر ترم وام می دهد .

نصیری تشریح کرد: وامهای تحصیلی و ضروری نیز نسبت به سال گذشته افزایش 30 تا 35 درصدی داشته همچنین کلیه دانشجویانیکه به سفر عتبات ( پیاده روی اربعین ) مشرف شدند ، وام عتبات دریافت کردند

دانشجویان دورههای تکمیلی ( تخصص و phd) در صورت تقاضا می توانند تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی و بیمه تکمیلی قرار بگیرند .