زهرا فاضلیان کارشناس اداره امور خوابگاه‌ها دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتگو با مفدا اصفهان بیان کرد: امسال بحمدالله توانستیم به منظور رفاه حال دانشجویان عزیز جدیدالورود و با برنامه ریزی های صورت گرفته، بعد از ثبت نام اینترنتی دانشجو و قبل از مراجعه حضوری به دانشگاه آدرس و مشخصات خوابگاه اختصاص یافته را برای متقاضیان واجد شرایط پیامک کنیم و دانشجو با آرامش خاطر و بدون دغدغه به خوابگاه و اتاق تعیین شده خود مراجعه کند.

وی ادامه داد: دانشجویان ورودی‌های قبل هم طبق روال معمول هرسال اداره، قبل از اتمام سال تحصیلی قبل و در بازه زمانی اردیبهشت تا تیر ، ثبت نام خوابگاه، اختصاص خوابگاه و اتاق انجام می شود و این عزیزان نیز با شروع سال تحصیلی با آرامش به خوابگاه و اتاق تعیین شده خود مراجعه می نمایند.

دراداره امور خوابگاه ها الویت پذیرش با دانشجویان غیربومی روزانه است و در مرحله بعد با در نظر گرفتن ظرفیت های خوابگاهی اقدام به پذیرش دانشجویان میهمان، انتقالی ، فاصله نزدیک و پردیس خودگردان با شرایط در نظر گرفته می نماید.

فاضلیان در اخر اشاره کرد: در این راستا با همت و پیگیری های دکتر کرباسی معاون دانشجویی فرهنگی و مدیریت دانشجویی در سال تحصیلی جدید توانستیم با اجاره ساختمان های خوابگاهی و تجهیز آنها دانشجویان دوره پردیس خودگردان متقاضی خوابگاه به تعداد (150 نفرخواهر و 80 نفربرادر) را اسکان دهیم در صورتیکه در سال های قبل به این دانشجویان خوابگاه واگذار نمی شد.