احمد قاسمی ناظر اتوبوس‌رانی دانشجویی در گفتگو با مفد ا اصفهان گفت: با توجه به فرآیند بازگشایی دانشگاه در سال تحصیلی جدید جهت رفاه حال دانشجویان تعداد 6 سکوی انتظار مسافر با نصب استیکر راهنما در داخل دانشگاه احداث گردید.

وی ادامه داد: ساعت حرکت اتوبوس‌ها از ساعت 7 صبح به 6:45 دقیقه و از ساعت 18 به 18:15 دقیقه تغییر یافته است و تمام اتوبوس‌ها با نصب پلاک، مسیرهای مجاز حرکتشان مشخص شده است.

قاسمی در خصوص افزایش اتوبوس‌ها بیان کرد: تعداد 7 دستگاه اتوبوس ترانسفر به ناوگان حمل و نقل دانشجویان در ساعت اولیه صبح اضافه گردیده و تعداد 11 دستگاه اتوبوس از ساعت 6:45 صبح لغایت 18:15 عصر در داخل دانشگاه وظیفه جابه‌جایی دانشجویان را بر عهده دارند.

ناظر اتوبوس‌رانی در پایان اشاره کرد: تعداد 13 دستگاه اتوبوس و یک دستگاه مینی‌بوس از ساعت 6:45 صبح لغایت 18:15وظیفه جابه‌جایی دانشجویان خوابگاه‌های خارج از دانشگاه را عهده‌دار هستند.