مهدی جوادیان مدیر مجموعه تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتگو با مفدا اصفهان گفت: دو زمین فوتبال چمن مصنوعی داریم که با هماهنگی‌های انجام شده و مساعدت هایی که از طرف معاونت محترم دانشجویی صورت گرفته است، در حال رنگ زدن نرده ها و آماده سازی چمن مصنوعی برای تعویض و بروزرسانی چمن مصنوعی در دو زمین فوتبال ذکر شده هستیم.

وی ادامه داد: مورد بعدی که در دست افدام است سالن‌های بدنسازی است که در فکر روزآمد کردن تجهیزات این سالن ها بعد از اتمام مکاتبات اداری جهت تخصیص بودجه هستیم. باتوجه به اینکه خوابگاه " شهید ردانی" در حال تخریب است سالن بدنسازی این خوابگاه را به خوابگاه "سیدالشهداء" انتقال دادیم؛ بدین صورت که در آنجا یک مکان را برای بدنسازی مشخص کرده و امکانات و تسهیلاتی که در خوابگاه شهید ردانی وجود داشت به سالن بدنسازی سیدالشهداء جهت استفاده دانشجویان انتقال داده شد.