مهدی جوادیان مدیر تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتگو با مفدا اصفهان بیان کرد: برای پسران در رشته‌های والیبال، فوتبال و بسکتبال و برای دختران در رشته های دارت، طناب زنی وفوتبال روی میز مسابقاتی به مناسبت هفته تربیت بدنی برگزار می‌شود. لازم به ذکر است که اطلاع رسانی‌های آن در سطح خوابگاه‌ها و سایت دانشگاه انجام شده است.

وی در ادامه افزود: همچنین قرار است قرعه کشی مسابقات در تاریخ 23 مهر در محل مجموعه تربیت بدنی انجام گردد. طی این قرعه کشی سرپرست تیم‌ها و نماینده دانشکده‌ها حضور دارند. پس از انجام قرعه کشی و با اعلام جداول رده بندی مسابقات آغاز می‌شود.

در ادامه مدیر مجموعه تربیت بدنی تشریح کرد: ما از دانشکده‌ها درخواست کردیم حتما یک سرپرست به عنوان مسئول رسمی از طرف پرسنل دانشگاه انتخاب کنند که سرپرستی تیم‌ها را برعهده گیرند و در مسابقات و قرعه کشی‌ها شرکت کنند و روی بازیکنان خود نظارت داشته باشند.

به شورای انضباطی دانشگاه هم گفته شده که حتما در این برنامه‌ها شرکت کنند و قوانین و مقررات را برای سرپرست‌ها و تیم‌ها شرح دهند و به آن‌ها یادآور شود که آیین‌نامه مسابقات را در هر صورت رعایت کنند که بتوانیم باز هم برنامه‌هایی از این دست برای دانشجویان داشته باشیم.

وی در پایان اعلام کرد:از طرف وزارتخانه برنامه دیگری برای هفته تربیت بدنی اعلام شده است که در خصوص رشته‌های ورزشی اعلام شده برنامه ریزی‌های لازم صورت گرفته است که این برنامه‌ها با تکیه بر تمام پتانسیل‌های موجود در هفته تربیت بدنی برگزار می‌شود.