رفتن به محتوای اصلی
x

صفدریان در خصوص فعالیت‌های انجام شده در این اداره بیان کرد: مجموعه غذاخوری مرکزی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان همزمان با شروع سال تحصیلی جدید و افتتاح آشپزخانه صنعتی طبخ غذا، با استفاده از جدیدترین و مجهزترین روش های طبخ صنعتی روزانه هزاران غذا برای دانشجویان عزیز و اساتید گرامی در فضایی کاملا بهداشتی و متناسب با ذائقه‌های گوناگون و در تمام روزهای هفته (حتی ایام تعطیل) تهیه و توزیع می‌کند.

وی ادامه داد:در طراحی و تنظیم برنامه غذایی دانشجویان متناسب با آیین نامه کشوری برای هر یک از وعده های غذایی حداقل دو انتخاب بر مبنای (رعایت اصل تنوع و تعادل غذایی) پیش بینی شده است تا دانشجویان عزیز متناسب با ذائقه خود غذا را انتخاب و استفاده نمایند.

همچنین در برنامه غذایی دانشجویان و به منظور تامین نیازهای این عزیزان، به صورت منظم و روزانه غذاهایی حاوی پروتئین حیوانی ( گوشت قرمز و مرغ ) ، غذای دریایی (انواع ماهی و تن ماهی ) به صورت هفتگی ، 2 تا 3 واحد لبنیات (شیر ، ماست ، دوغ) ، 1 واحد میوه (انواع میوه های فصل ) و 2 تا 3 سبزیجات( سالاد فصل ، سالاد شیرازی و سبزی خوردن و انواع سبزیجات) به صورت روزانه در برنامه غذایی در نظر گرفته شده است .