همزمان با ایام مبارک ماه ربیع الاول، آیین استقبال از نودانشجویان روز شنبه ۹ مهر، با حضور بیش از ۱۲۰۰ نفر از نودانشجویان و خانواده های آنان در مجموعه ورزشی شهید موحدی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار شد.
در این آیین که رئیس و معاونین دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، روسای دانشکده‌ها، مدیران، اعضای هیأت علمی و کارشناسان آموزشی و فرهنگی دانشجویی نیز حضور داشتند، حجت الاسلام و المسلمین خوشنویس زاده، ضمن توصیه دانشجویان به تقوای الهی و تزکیه نفس، خدمات و حمایت های نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، از جمله حمایت از ازدواج دانشجویی، را به دانشجویان یاد آور شدند.
سپس دکتر شیرانی، ریاست دانشگاه،  دانشجویان را، مدیران، متخصصان و کارشناسان آینده‌ساز کشور دانستند و خاطرنشان کردند: دانشجوی موفق کسی است که از تمام ابعاد و فضاهای دانشگاه استفاده کند تا در پایان تحصیلات خود به یک نیروی متخصص، متعهد، توانمند، عالم، کارآمد و پاسخگو به جامعه تبدیل شود
ایشان با اشاره به لزوم مجهز شدن به زبان بین المللی جهت حضور در کنفرانس های بین المللی و ارائه مطالب علمی، خواهان قدر دانستن فرصت تعلیم علم و دانش شدند و این فرصت را هدیه ای از سوی شهدای دفاع مقدس و سلامت دانستند. رئیس دانشگاه در ادامه از دانشجویان درخواست کردند مسائل روز را با بصیرت و عقلانیت دنبال نموده و به دور از فضاهای احساسی و هیجانی، دشمن را مثل گذشته مایوس نمایند.
دکتر شیرانی  با اشاره به نقشه جامع علمی سلامت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزودند: نقاط ضعف، قوت، تهدیدها و فرصت ها و تعیین سهم دانشگاه از نقشه جامع سلامت کشور از جمله مواردی است که در این نقشه مورد تحلیل و بررسی قرار گرفته است. وی با تاکید بر  تعیین شاخص هایی برای پایش این نقشه اظهار داشت:  باید بتوان این نقشه را در واحدهای مختلف و متناسب پیاده سازی و عملیاتی کرد.
در ادامه دکتر کرباسی، معاون دانشجویی و فرهنگی، ضمن خیرمقدم به میهمانان و نودانشجویان تصریح نمودند: رسالت معاونت دانشجویی فرهنگی، فرهنگ سازی و فراهم نمودن زمینه تحقق اهداف دانشگاه در عرصه های پژوهشی، آموزشی و دینی است.
وی با بیان اینکه دانشگاه و دانشجو از مقدس ترین واژه هایی هستند که می توان در فرهنگ اسلامی سراغ گرفت، به معرفی واحدهای مختلف معاونت دانشجویی فرهنگی  و خدمات  قابل ارائه به دانشجویان در  واحدهای این حوزه پرداختند.ایشان در بخشی از صحبت های خود به معرفی ظرفیت ها و خدمات این معاونت به دانشجویان از جمله مدیریت فرهنگی، مرکز مشاوره، امور خوابگاه ها، صندوق رفاه دانشجویی و تربیت بدنی پرداختند.
در ادامه، دکتر معصومی معاون آموزشی دانشگاه در خصوص رشته ها، دانشکده ها، خدمات آموزشی و قوانین مربوطه به ایراد سخن پرداختند.
پایان بخش این آیین، پذیرایی ناهار از نودانشجویان و خانواده های آنان بود.