بسمه تعالی

خبر مسرت بخش کسب عنوان اول و قهرمانی در المپیاد ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور توسط تیم دانشجویی دانشگاه، موجبات افتخار و شادکامی را برای خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان فراهم آورد.

این پیروزی ارزشمند نشان دهنده استعداد و توان بالای جوانان ما برای درخشش درآوردگاه‌های مختلف ورزشی، علمی و فرهنگی است.

یقینا این پیروزی عزتمندانه و مقتدرانه حاصل تلاش و کوشش شبانه روزی همه دانشجویان ورزشکار، کادر فنی و مربیان، کارکنان و مدیران محترم حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه است.

اینجانب ضمن تبریک این موفقیت ارزنده، از تلاش‌ها و فعالیت‌های دانشجویان عزیز و کلیه دست اندرکاران که زمینه کسب این موفقیت را فراهم نمودند، قدردانی می‌نمایم.

امیدوارم دانشجویان گرامی این دانشگاه با توکل به خداوند متعال، در کنار ارتقاء و پرورش ظرفیت‌های علمی و استعدادهای هنری و ورزشی، آینده سازانی باشند که موجب سربلندی و بالندگی هر چه بیشتر میهن اسلامی‌مان را فراهم آوردند.

توفیق و موفقیت روز افزون شما عزیزان را از درگاه ایزد منان خواستارم.