سپس دکتر طالقانی عضو هیات علمی گروه معارف دانشگاه نیز در خصوص آغاز کشف حجاب و سیر آن در ایران تا قبل از پیروزی شکوهمند اسلامی و همچنین توقف آن با پایان دوران رژیم پهلوی به ارائه سخنرانی پرداخت.

دکتر زهرا علامه عضو هیات علمی گروه زنان و مامایی دانشگاه نیز در ارتباط با لزوم ازدواج جوانان در سنین مناسب، اهمیت سلامت جسمی و روحی بانوان در ایجاد یک خانواده سالم و همچنین فرزندآوری، مطالبی را برای حاضرین بیان نمود.

گفتنی است در ادامه مراسم با طرح سؤالاتی، به 5 نفر از بانوانی که پاسخ های کاملتر داده بودند هدایایی اهدا گردید.

همچنین مقرر شد به 5 نفر از بانوانی که بتوانند تا 15 مردادماه به یک سؤال مبنی بر اینکه «چه عواملی باعث می شود عفاف و حجاب در دانشگاه اجرایی تر شود» پاسخ کاملتر و عملیاتی تر بدهند کمک هزینه سفر به مشهد مقدس اهدا گردد.