رفتن به محتوای اصلی
x

دراین جلسه ابتدا دکتر شیرانی رییس دانشگاه با اشاره به تاکید شخص مقام وزارت بر اهمیت و اجرای قانون انطباق، به گام‌های بلندی که  برای اجرای آن در استان  برداشته شده اشاره و تاکید نمود که هنوز کارهای زیادی وجود دارد و ما باید در عین رعایت کرامت، احترام و ارزش گذاری  خدمات عزیزان عرصه سلامت، وضعیت حسن اجرای این قانون و رعایت حقوق بیماران در مراکز را بصورت منظم رصد  کرده و در رفع نواقص اجرایی تلاش نماییم.

وی افزود: با توجه به اینکه کمیته دانشگاهی انطباق رسالت بسیار مهمی در امر ارتقاء و بهبود ارائه خدمات سلامت به گیرندگان خدمت منطبق با موازین شرع مقدس و حقوق شهروندی دارد، برای اجرایی نمودن این قانون به همکاری و مساعدت کلیه واحدهای  ستادی و تابعه دانشگاه نیازمندیم تا بتوان حقوق مردم را به بهترین نحو ممکن رعایت گردد.

درادامه پس از بیان نظرات معاونین دانشگاه و روسای دانشکده‌ها، صمدانی مسئول دبیرخانه کمیته انطباق دانشگاه ضمن ارائه گزارش بازرسی از مراکز بهداشتی درمانی دولتی و خصوصی استان و دانشکده ها، به اهمیت شاخص ها و مؤلفه های طرح انطباق در راستای کیفی سازی خدمات سلامت و تکریم گیرندگان خدمت اشاره نمود .

همچنین اعضاء کمیته انطباق نیز ضمن تاکید براهمیت قانون انطباق، نظرات و دیدگاه های خود را  بیان نمودند.

درپایان مصوبات کمیته به این شرح اعلام شد:

 - با توجه به رصد و بازرسی ها از مراکز،  سنجه های در اولویت مداخله برای هر مرکز استخراج و تعیین گردد.

- روسا، مدیرپرستاری و دبیرکمیته انطباق بیمارستان ها در جلسه ای جداگانه دعوت شده و ضمن تشریح وضعیت موجود مراکز، برنامه ریزی برای بهبود وضعیت سنجه های اولویت دار انجام گیرد.

- براساس برنامه هرمرکز نسبت به سازماندهی محیط های بالینی و اداری و توانمندسازی نیروی انسانی جهت رعایت و بهبود وضعیت سنجه ها ی اولویت دار اقدام گردد.

- ضمن تدوین نواقص و موانع تحقق قانون انطباق در هر مرکز توسط دبیرکمیته ی انطباق،

زمان بندی جهت رفع نواقص و موانع  به روسای مراکز بهداشتی  و درمانی ابلاغ گردد.