محمدرضا حق‌شناس، کارشناس قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتگو با مفدا اصفهان بیان کرد: طی مراسم اختتامیه‌ای که در تاریخ ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ به میزبانی وزارت بهداشت در  دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، از اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان که حائز رتبه‌های برتر شدند تجلیل شد.

این جشنواره هر ساله به همت مرکز قرآن و عترت وزرات بهداشت برنامه‌ریزی و مرحله‌ی دانشگاهی این دوره از مسابقات در دانشگاه‌های سطح کشور برگزار می‌شود. منتخبین جهت ورود به مرحله کشوری به وزارت خانه معرفی می‌شوند.
وی در ادامه تشریح کرد:  از بین رتبه‌های برتر کشوری در برخی از رشته‌ها و گروه‌ها برگزیدگان به جشنواره ملی راه پیدا خواهند کرد.
ما در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تمام تلاشم این توانمند سازی و جذب حداکثری مخاطبان در برنامه‌های قرآنی است.

حق‌شناس تاکید کرد: به امید خدا طی یک برنامه قرآنی بزرگ در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان از برگزیدگان مرحله دانشگاهی و منتخبین کشوری تجلیل به عمل خواهد آمد.
وی در خصوص جشنواره قرآن و عترت هدهد گفت: این جشنواره هر ساله به صورت مستمر در بخش‌های ادبی، پژوهشی، هنری، فناوری، معارف و آوایی در سه گروه اساتید، کارکنان و دانشجویان برگزار می‌شود.
هدف از برگزاری این گونه جشنواره‌ها انس بیشتر جامعه دانشگاهی با قرآن کریم و بالا بردن سطح آشنایی با مفاهیم و نکات آموزنده‌ی این کتاب آسمانی است.