اقای حق شناس، یکی از برنامه های قرانی مرسوم در ماه مبارک رمضان، تلاوت قران است آیا در این راستا برنامه ای در دانشگاه  داشته اید؟

بله، برنامه های حزب خوانی قرآن کریم در مراکز پزشکی، در نماز خانه حضرت امام خمینی(ره) هر روز قبل از نماز ظهر و در تمامی دانشکده ها  بعد از نماز ظهر و عصر به مدت 20 دقیقه همراه با ایراد نکات قرآنی برگزار می شود. علاوه بر آن در تمامی خوابگا ه های دانشجویی نیز قبل از مغرب این برنامه برپاست.

از مسابقات قرانی که در دانشگاه در این ماه برگزار شده است یرایمان بگویید. این مسابقات با چه رویکردی بوده است؟

به منظور آشنایی دانشجویان با مفاهیم قرآنی و سبک زندگی اسلامی با تلاش دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، کتاب رشد که دارای موضوع قرانی می باشد تهیه و در اختیار دانشجویان قرار گرفت و مسابقه ای از آن در حال برگزاری است.

از فریضه های این ماه پهن شدن سفره افطاری است آیا در این مورد هم برنامه ای انجام شده است؟

یک برنامه ضیافت افطاری ویژه اساتید برگزار شد. در این ضیافت اساتیدی حضور داشتند که در سلسله نشست هایی که  به همت دفتر مقام معظم رهبری در دانشگاه  به منظور تبیین و بررسی کتاب «اندیشه تمدن ساز» نوشته رهبر انقلاب حضرت آیت اله خامنه ای در سال 1400 برگزار گردید، شرکت داشتند. یک ضیافت هم ویژه دانشجویان فعال فرهنگی و قرانی داشتیم.  این برنامه همراه با تلاوت قران و تواشح  و ارائه دیدگاه های دانشجویان در مورد برنامه های فرهنگی و قرانی  در دانشگاه بود.

وضعیت دانشگاه در بیست و ششمین جشنواره قرانی هدهد  چگونه بود؟

در این دوره به دلیل مشکلات حاد کرونایی و عدم برگزاری حضوری مسابقات، متاسفانه شاهد استقبالی که انتظار می رفت نبودیم. ولی بازهم قریب به 115 رتبه در سطح دانشگاه و 10 رتبه برتر کشوری  داشتیم و موفق به دریافت دو سهمیه ملی شدیم.

چگونه یک دانشجو می تواند در جشنواره قرانی شرکت کند؟

اساتید، دانشجویان و کارکنان می توانند با مراجعه به سامانه : quran.behdasht.gov.ir   ، آیین نامه جشنواره را مطالعه  نمایند. در این آیین نامه، رسته های قرانی  مورد سنجش شامل  آوا، مفاهیم و  آثار هنری، ادبی و مجازی آمده است.  پس از انتخاب رسته مورد علاقه، خود را برای جشنواره سال 1401 آماده سازند. در ضمن زمان ثبت نام از طریق سایت مفدا و سایت دانشگاه به اطلاع اساتید، دانشجویان و کارکنان عزیز خواهد رسید.

*آیا گروه های دانشجویی هم دارید که در عرصه های قرانی فعال باشند؟

بله ، چند کانون با زمینه فعالیت قرانی و مذهبی داریم که در طول سال  فعالیت قرانی و مذهبی دارند.

*اگر دانشجویی بخواهد عضو این کانون ها شود، باید به کجا مراجعه کند؟

علاقه مندان می توانند به ساختمان معاونت فرهنگی دانشجویی،  واحد کانون ها مراجعه نمایند.

*آیا دوره های آموزشی قرانی در طول سال برای دانشجویان، اساتید و کارکنان برگزار می شود؟

در صورتی که  این عزیزان درخواست خود را ارائه نمایند  برای آنها برنامه های آموزشی  خواهیم داشت.