مدیریت تربیت بدنی آقای جوادیان با اعضاء شورا صنفی خوابگاه ها و کارشناسان تربیت بدنی در مورخ 22 فروردین 1401 جلسه ی در محل مدیریت تربیت بدنی برگزار نمودند.

مدیریت تربیت بدنی  آقای جوادیان ضمن خیر مقدم به دانشجویان اظهار داشتند با توجه به اهمیت و جایگاه شورای صنفی و هدف ما، تعامل با دانشجو و تقویت بنیه فکری دانشجویان در حوزه‌های مختلف و ایجاد شور و نشاط دانشجویی است. اینکه با شیوع کرونا فعالیت دانشگاه‌ها طی دو سال اخیر تحت تاثیر قرار گرفت و بیماری کرونا باعث شد اکثر کلاس‌های آموزشی به صورت آنلاین و مجازی برگزار شود، طی این دوسال دانشجویان به این نوع آموزش عادت کردند و حالا با حضوری شدن کلاسها در این شرایط برای اکثر دانشجویان شاید بنظرشان نامطلوب باشد اما فرصتی است دوباره، برای شناختن علاقه‌مندی دانشجویان و فراهم کردن امکانات دانشگاهی بخصوص در حوزه ورزشی که می تواند بستری برای پرکردن اوقات فراغت آنها با فعالیت بدنی و ایجاد شور و نشاط دانشجویی همراه با شناخت استعداد ورزشی دانشجویان فراهم آید.