ثبت نام وام بیمه تامین اجتماعی

متقاضیان می توانند 21 فروردین ماه لغایت 15 اردیبهشت ماه 1401 به سامانه پرتال صندوق رفاه دانشجویان به آدرس www.portal.srd.ir مراجعه و پس از ورود به سامانه وکلیک درخواست وام و انتخاب گزینه وام بیمه تامین اجتماعی نسبت به ثبت نام اقدام نمایند .

تذکر:

• جهت تکمیل فرآیند ثبت نام فرم درخواست (pdf) از سامانه پرینت ، امضاء و به همراه تعهد محضری و مدارک ضامن ( حکم کارگزینی و یا پروانه کسب ) به اداره رفاه دانشجویان تحویل نمائید، دانشجویانیکه قبلا جهت تسهیلات دانشجویی تعهد محضری سپرده اند ، نیازی به ارائه تعهد جدید ندارند، نمونه فرم تعهد محضری در وب سایت معاونت دانشجویی بخش دانشجویان قابل مشاهده می باشد .
  • دانشجویان پردیس خودگردان می توانند از این تسهیلات بهره مند گردند.
  • تسهیلات فوق مشمول سوابق کاری و بیمه درمانی می باشد .

اداره رفاه دانشجويان