مدیریت تربیت بدنی اعلام کرد مراسم تجلیل از دانشجویان شاهد و ایثارگر اولین المپیاد ورزشی مجازی ، دوشنبه ۱۶ اسفندماه 1400، در تالار حکمت معاونت آموزشی دانشگاه برگزار گردید.

در این مسابقات کسب مقام دوم پسران وهمچنین کسب مقام دوم دختران در اولین المپیاد مجازی ورزشهای همگانی دانشجویان شاهد وایثارگر ودر نهایت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نایب قهرمان این دوره از مسابقات گردید.

شایان ذکر است در این مراسم دکتر شیرانی رئیس دانشگاه، دکتر احمدی نیا رییس بنیاد شهید استان اصفهان، دکتر کرباسی معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه، جناب آقای جوادیان مدیریت تربیت بدنی دانشگاه، دکتر صادقی دبیر ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه، در ارتباط با اهمیت موضوع دفاع مقدس و جایگاه والای شهدا و ایثارگران، مسئولیت پذیری مسئولین، مردم و دانشجویان در حفظ نظام مقدس جمهوری اسلامی و همچنین ارتقای وضعیت تحصیلی دانشجویان شاهد و ایثارگر طی چند سال اخیر، به ایراد سخنرانی پرداختند.