به گزارش مفدا اصفهان، به اطلاع می رساند کسانیکه متقاضی دریافت وام دستیاری 200/000/000ریال می باشند می‌توانند از تاریخ 1400/10/8 لغایت 1400/10/20  به سامانه پرتال صندوق رفاه به آدرس https://portal.srd.i مراجعه و نسبت به ثبت درخواست وام دستیاری اقدام نمایند.

دانشجویانی که قبلا از این وام استفاده نموده اند هم می توانند متقاضی دریافت این وام در سال جاری باشند.

دانشجویان بعد از ثبت نام در سیستم پرتال ، پیامکی از صندوق رفاه دریافت  مبنی بر اینکه در اولویت دریافت وام  می باشید و  برای انجام مراحل بعدی کار به بانک مهر مراجعه نمایید.

مراحل ثبت نام : الف) مراجعه به سیستم پرتال صندوق رفاه  ب) ثبت شماره دانشجویی ، کد ملی و نام دانشگاه اصفهان گزینه درخواست وام ، نوع وام را ضروری و گزینه «دستیاری» انتخاب و در پایان برای نهایی کردن ثبت نام بر روی دکمه « ثبت درخواست» کلیک نمایید.

دانشجویان باید دارای حساب در بانک قرض الحسنه مهر باشند.

دانشجویان باید از یکی از روشهای زیر نسبت به افتتاح حساب اقدام نمایند. 1- از طریق موبایل بانک: دانشجویان  می تواند پس از نصب موبایل بانک ( بر روی سیستم عامل اندروید ) با درج کد ملی و شماره تلفن همراه نسبت به افتتاح حساب اقدام نمایند دراین روش شماره تلفن همراه می بایست به نام متقاضی بوده و پس از انجام کامل مراحل ، کارت صادر شده به آدرس متقاضی ارسال خواهد شد.2- مراجعه حضوری به شعب بانک مهر  3- از طریق اینترنت بانک

جهت تشکیل پرونده: وام گیرنده (دانشجو) و ضامن می توانند همزمان یا بصورت مجزا به شعب بانک مهر مراجعه نمایند.

شرایط ضامن کارمند با کسر از حقوق یا کاسب با چک

مبلغ وام 200/000/000 ریال با سود 4% می باشد و 8 ماه بعد از دریافت وام در34 قسط باید نسبت به بازپرداخت آن اقدام شود.

دانشجو باید نسبت به معرفی یک  ضامن کارمند یا کاسب به بانک اقدام نماید.

تسهیلات از طریق بانک قرض الحسنه مهر ایران توزیع خواهد شد.