به گزارش مفدا اصفهان، در این مراسم که سه شنبه ۷ دی ماه، برگزار شد، دکتر شاهین شیرانی ضمن تقدیر از تلاش جهادگونه کلیه افرادی که نقش به سزایی در بازسازی و راه اندازی این خوابگاه برعهده داشتند، از زحمات دکتر محمد رضا صبری معاون اسبق آموزشی دانشگاه تشکر کرد و افزود:  با توجه به پیش رو بودن سالروز شهادت الگوی جهاد حاج قاسم سلیمانی، امیدوارم بتوانیم کارهای جهادی این بزرگوار را الگو و منش خود قرار دهیم و تمام نیروی خود را برای سربلندی ایران اسلامی به کار ببندیم.

وی افزود: خدا را شاکریم که به برکت افتتاح این مجموعه می توانیم  بخش زیادی از مشکلات دانشجویان بین الملل در بخش اسکان را برطرف کنیم.

دکتر محمدرضا صبری معاون آموزشی اسبق دانشگاه نیز طی سخنانی شروع به بازسازی این خوابگاه را از اردیبهشت ماه سال جاری و پایان آن را ۶ دی ماه عنوان کرد که این موفقیت حاصل پیگیری و زحمات شبانه روزی مسئولین معاونت آموزشی، آموزش بین الملل و گروه دفتر فنی دانشگاه می باشد.

خوابگاه

وی افزود: برای ما باعث افتخار است که اساتیدمان به این خودباوری رسیدند که می توانند کلاس‌های فراگیران خارجی را به زبان انگلیسی تدریس کنند، از طرف دیگر در شرایط جهانی شدن اقتصاد، فرهنگ و فناوری، جذب دانشجویان خارجی موجب مشارکت فعال در روند جهانی تولید علم و تسهیل انتقال فناوری و غنی شدن فرآیند آموزش و انتقال فرهنگ شیعه ایرانی اسلامی می شود. همچنین با الطاف الهی بعد از دوسال تلاش شبانه روزی موفق به کسب رتبه سوم کشوری در جذب دانشجویان بین الملل شدیم.

دکتر صبری در پایان سخنان خود با اشاره به ۳۵۰ نفر تعداد دانشجویان شهریه پرداز بین الملل که از ۱۲ ملیت در مقاطع مختلف تحصیلی، مشغول به تحصیل می باشند ، گفت: با توجه به استقبال بی نظیر دانشجویان خارجی برای تحصیل در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان نیاز به تاسیس خوابگاه های بیشتری احساس می گردد که با مساعدت و همکاری رئیس دانشگاه این مهم هم انجام می پذیرد.

شایان ذکر است این خوابگاه در زمینی به وسعت ۲۵۴۱متر مربع و زیربنای ۲۵۴۱ متر مربع با هزینه ی بازسازی بالغ بر ۸۹ میلیارد ریال واقع در خیابان هزار جریب اصفهان می باشد.

همچنین این خوابگاه دارای ظرفیت ۱۱۳دانشجو می باشد که در دو بلوک سه طبقه، بلوک اول در هر طبقه ، ۷ اتاق ۲ تا ۳ نفره  و در بلوک دوم در هر طبقه ۹ اتاق ۱ تا ۲ نفره در نظر گرفته شده است، احداث گردیده است.