به گزارش مفدا اصفهان، دکتر مجتبی کرباسی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در نشست تجلیل از مقام‌آوران این دانشگاه در اولین المپیاد ورزش‌های همگانی مجازی دانشجویان دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور ضمن تقدیر از این دانشجویان و مربیانشان بیان کرد: این مراسم سرآغاز بازگشایی کلیه‌ی اماکن ورزشی مجموعه تربیت بدنی دانشگاه علوم پزشکی به صورت کامل خواهد بود.

وی ادامه داد: این جمع هم‌پیمان می‌شویم که «ورزش» را برای دانشجویان و همچین تمام پرسنل و اساتید، هم در مجموعه تربیت بدنی و هم در خوابگاه‌ها فعال و پویا تر کنیم.

کرباسی اظهار کرد: تقریبا بیست‌ماه است که ویروس کرونا ما را در عرصه‌های مختلف محدود کرده است اما اکنون شرایطی وجود دارد که می‌توان با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی از ظرفیت‌های مجموعه تربیتی استفاده کرد.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص ظرفیت‌های موجود در خوابگاه‌ها گفت: ظرفیت خوابگاه های ما بالغ بر ۲هزار نفر است که حدود یک دوم آن برای دانشجویان خاص مقاطع مختلف استفاده می‌شود. دانشگاه در صدد آن بود که از ۱۵ آبان ماه همه کلاس‌ها حضوری برگزار شود اما به دلایل آموزشی، زیرساختی، بودجه مورد نیاز و از همه مهم‌تر رعایت پروتکل‌های بهداشتی، این کار باید به تدریج صورت گیرد.

کرباسی اظهار کرد: سر آغاز هر دولتی فرصت بزرگی است برای ملت‌اش که به سمت ایده‌هایشان حرکت کنند و این فرصت برای تمام ملت با هر تنوع رأی وجود دارد.

وی در خصوص واکسیناسیون در دانشگاه اشاره کرد: آمارها  در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، نشان می‌دهد دانشجویان از ترم دو به بعد و همچنین، اساتید صد در صد واکسینه شده‌اند و در کنار آن بالغ بر هشتاد درصد کارکنان هم واکسن زده‌اند. و انتظار ما از جامعه دانشگاهی ترویج مردم به واکسینه شدن و همچنین رعایت هرچه بیشتر پروتکل ‌های بهداشتی است.

دکتر مجتبی کرباسی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه ضمن تبریک و تقدیر مجدد از دانشجویان برای کسب افتخارهای ورزشی‌ گفت: مهم‌تر ازهرعنوانی توجه به فلسفه ورزش است که به همراه خود، شور نشاط و دوری از از خمودگی، به ویژه برای جوانان را به دنبال دارد.

در ادامه این مراسم دکتر کریمیان مدیر مجموعه تربیت بدنی گفت: بر اساس دستور معاون فرهنگی دانشجویی جهت آمادگی لازم برای خدمت‌رسانی به دانشجویان، بازدیدی از خوابگاه‌های خرازی و جی انجام و امکانات لازم برای فعالیت‌های ورزشی فراهم شد، همچنین مربی مورد نظر برای این خوابگاه‌ها در نظر گرفته شد و از دیگر تمهیدات، در نظر گرفتن رابطین ورزشی برای خوابگاه‌ها و ارتباط با شورای صنفی دانشجویان است.

وی ادامه داد: امید است مانند سالن‌های ورزشی که هم اکنون دانشجویان از آن استفاده می‌کنند به زودی استخر مجموعه تربیت بدنی را بازگشایی کنیم.

کریمیان در خصوص برگزاری مسابقات فوتبال بین دانشکده‌های دانشگاه گفت: این مسابقات شور و حال بسیار زیادی بین دانشجویان ایجاد می‌کند و ما حتی قصد داریم دانشجویان بین‌الملل را هم با این فعالیت‌ها همراه کنیم.

مدیر مجموعه تربیت بدنی در خصوص افتخارآفرینی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در  اولین المپیاد ورزش‌های همگانی مجازی دانشجویان دختر و پسر دانشگاه‌های علوم پزشـکی کشور، گفت: این المپیاد در دو بخش دختران و پسران برگزار گردید و دانشجویان در۶ رشته طناب زنی، آمادگی جسمانی، هدف زنی والیبال، روپایی، دارت و دوچرخه سواری به رقابت با یکدیگر پرداختند و توانستند با تلاش و پشتکار و همراهی مربیانشان در این مسابقات افتخار آفرینی کنند.

در پایان مراسم از دانشجویان موفق در این مسابقات تقدیر شد.

اسامی مقام آوران دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به شرح زیر است:

کسب مقام قهرمانی در مسابقات تیمی دارت پسران توسط علی قهرمانی و حامد نوری به مربیگری اطهر عابدینی

کسب مقام قهرمانی در مسابقات تیمی طناب زنی دختران توسط کمند قدیری و مینا شیخ به مربیگری زهره جعفری

کسب عنوان قهرمانی در بخش انفرادی طناب زنی دختران توسط کمند قدیری

کسب مقام نائب قهرمانی در رشته دوچرخه سواری دختران  توسط مریم تقی زاده به مربیگری اصغر حسینی نژاد

کسب مقام سوم در مسابقات تیمی طناب زنی پسران توسط ایمان کریمیان و عباس لله گانی به مربیگری مسعود کریمی

کسب مقام سوم در مسابقات تیمی والیبال پسران توسط عرشیا هندسی و امیرحسین عبدالهی به مربیگری احمد نفری

و فاطمه قضاوی نایب قهرمان تفنگ بادی 10 متر مسابقات تیراندازی دانشگاهی استان اصفهان