به گزارش مفدا اصفهان،مراسم تکریم و معارفه‌ی  معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، دوشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۰، با حضور ریاست دانشگاه، مسئولین نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونان سابق و فعلی فرهنگی و دانشجویی و جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاهی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

حجت الاسلام و المسلمین خوشنویس زاده اصفهانی، سرپرست دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه در این مراسم، ضمن خواندن معاونت فرهنگی دانشجویی به عنوان مهم‌ترین معاونت برای نهاد رهبری دانشگاه گفت: یکی از برنامه‌های پیش‌ رو جدا سازی معاونت فرهنگی از معاونت دانشجویی است، زیرا هر دو این حوزه‌ها بسیار مهم و پر کار هستند.

وی در ادامه بیان کرد:  خلأ‌ای که در حوزه معاونت فرهنگی وجود دارد این است که نگاه به این حوزه صرفا به دانشگاه محدود شده است و در بیمارستان‌ها هیچ پیوست فرهنگی وجود ندارد که امید است در دوره جدید به این موضوع توجه ویژه شود.
رییس نهاد رهبری تایید کرد: اگر قرار است برای کشورمان برتری حاصل شود اول باید در حوزه فرهنگی این اتفاق بیوفتد  و باید دانشگاه در این زمینه پیش‌قدم باشد و به این سمت حرکت کند.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد که ویروس کرونا هر چه زودتر ریشه‌کن شود و باز هم شاهدحضور پر شور دانشجویان در دانشگاه باشیم.

در ادامه این نشست دکتر محسن حسینی، معاون اسبق فرهنگی دانشجویی این معاونت ضمن تبریک به معاون جدید دانشگاه بیان کرد:
مجموعه‌ای مانند حوزه دانشجویی، در نقطه‌ای نقش خانواده دانشجو را ایفا می‌کند، از بعد نگرانی‌هایی برای سلامتی جسم و روح دانشجو، برای فراهم بودن آسایشش در خوابگاه و افزایش کیفیت غذای آن.

همه‌ی این دغدغه‌ها سبب می‌شود مدیران و کارکنان این حوزه تمام توان خود را برای بهبود کیفی زندگی دانشجویان به کار گیرند.
وی ادامه داد: سلامت پرسنل وظیفه‌ای مازاد بر رفاه دانشجویان است که در این مدت سعی شد توجه کافی به این موضوع شود.

در ادامه گفتگوها دکتر مجتبی کرباسی معاون جدید فرهنگی دانشجویی ضمن تبریک ایام فرخنده ربیع‌الاول گفت: دانشگاه‌های بزرگ دنیا تمام همت‌شان بر این است که وقتی دانشجویی فارغ‌التحصیل می‌شود در ساحت علم، یک عنصر توانمند باشد و ما هم موافق با این دیدگاه هستیم، اما نکته حائز اهمیت آن است که باورهای عمیق دینی و ملی باید در کنار پرورش علمی وجود داشته باشد.

و ما در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برای تحقق این هدف، هم‌سو با نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری به پیش خواهیم رفت.
کرباسی تشریح کرد: ما برای آنکه دانشجویی عالم و خدا باور و در گستره ‌ای بزرگتر، دانشگاهی متعهد به باورهای دینی داشته باشیم، از تمام ظرفیت‌های موجود در دانشگاه بهره خواهیم برد.
وی تاکید کرد: ما باید حتی در عرصه سلامت هم خدماتی که ارائه می‌دهیم، پیوست فرهنگی داشته باشد
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پایان ضمن اشاره به مشکلات اقتصادی در چند سال اخیر گفت: مشکلات مالی در سه سال اخیر به تنهایی خود مشکلات زیادی را برای مجموعه‌های دانشگاهی ایجاد کرده و در این بین ویروس کرونا هم به آن اضافه شده است و همه این‌ها مانع شده‌اند که نتوانیم به طور کامل خدماتی در شأن دانشجو ارائه دهیم. امید است به زودی این موانع رفع و خدماتی در خور دانشجوی مسلمان ارائه دهیم.

در پایان این مراسم دکتر شیرانی رییس دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بر  ارتقای هرچه بیشتر حوزه های فرهنگی، توجه و دقت لازم بر فضای مجازی و هوشیاری در برابر توطئه های دشمنان و از سرگیری اردوهای راهیان نور تاکید کرد و گفت: بحث "فرهنگ" بسیار جدی است و باید در این حوزه سطحی نگری کنار برود.
اکنون در زمانی زیست می‌کنیم که فضای مجازی افکار را جهت می‌دهد و ما باید در این زمینه هوشیار باشیم که چه خوراکی به مردم خورانده می‌شود.
وی ادامه داد: همه باید در این جهاد مانند زمان جنگ تحمیلی بسیج شویم تا جامعه به ویژه جامعه دانشگاهی به سمت و سوی الهی سوق پیدا کند.

درانتهای جلسه  از زحمات دکتر حسینی در مدت زمان تصدی این مسئولیت با اهدای لوح و هدایایی قدردانی شد و دکتر مجتبی کرباسی به عنوان معاون فرهنگی دانشجویی منصوب گردید.