دانشجویان روزانه  ورودی 1400 کلیه مقاطع متقاضی اسکان در خوابگاه  نسبت به تکمیل و ارسال فرم درخواست سکونت در خوابگاه اقدام نمایند.جهت تکمیل فرم اینجا را کلیک نمایید.

•  کلیه  متقاضیان واجد شرایط که تاکنون تعهد محضری خود را ارائه ننموده اند لازم است جهت استفاده از تسهیلات رفاهی(خوابگاه، وام و ...) نسبت به تنظیم فرم تعهد محضری در دفتر اسناد رسمی اقدام نموده و سپس با مراجعه به آدرس portal.srd.ir  اطلاعات آن را در قسمت مربوط به تعهد محضری وارد نموده و در زمان مراجعه آن را به اداره رفاه دانشجویان تحویل نمایند.جهت مشاهده و پرینت نمونه فرم تعهد محضری اینجا را کلیک نمایید.

دانشجویان واجد شرایط سکونت در خوابگاه که در مقطع فعلی خود سابقه سکونت در خوابگاه های این دانشگاه را نداشته اند لازم است فرم اطلاعات عمومی را تکمیل و در زمان مراجعه به اداره امور خوابگاه ها تحویل نمایند. جهت مشاهده و پرینت نمونه فرم اطلاعات عمومی اینجا را کلیک نمایید.

• تذکرات مهم

* دانشجویان متقاضی خوابگاه پس از ثبت درخواست سکونت خود و تکمیل مدارک خواسته شده به اداره امور خوابگاه ها مراجعه نمایند. زمان مراجعه حضوری واجدین شرایط جهت اخذ معرفی نامه خوابگاه متعاقبا اعلام می گردد.

*     دانشجویان متقاضی واجد شرایط در زمان مراجعه سه قطعه عکس پشت نویسی شده و کپی صفحه اول شناسنامه را تحویل اداره امور خوابگاه ها نمایند.

*   دانشجویانی که در زمان مراجعه فرم تعهد محضری خود را ارائه  ننمایند در الویت اسکان نمی باشند.

*   تکمیل فرم درخواست سکونت به منزله تعلق قطعی خوابگاه نمی باشد.

*  دانشجویان انتقالی و فاصله نزدیک(دانشجویانی که محل سکونت آنها تا اصفهان کمتر از ۸۰کیلومتر  باشد.)در الویت  اسکان نمی باشند.

*  به دانشجویان دوره پردیس خودگردان ، بین الملل و میهمان خوابگاه تعلق نمی گیرد و مجاز به ثبت نام در این سامانه نمی باشند.

*  دانشجویان متقاضی واجد شرایط  به غیر از تشک بقیه ی وسایل شخصی(پتو ،بالش و ...) خود را همراه بیاورید.

آدرس اداره امور خوابگاه ها: روبروی دانشکده داروسازی طبقه فوقانی سلف سرویس مرکزی، اتاق 6

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 10-۳۷۹۲4509-۰۳۱تماس حاصل فرمایید.