رفتن به محتوای اصلی
x

دکتر حسینی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در گفتگو با مفدا اصفهان بیان کرد: حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی یک حوزه پر مراجعه است، که این مخاطبین هم از دانشگاه و هم خارج از مجموعه دانشگاه هستند و دانشجویان، کارکنان، پرسنل و اعضاء هیئت علمی با این معاونت ارتباط درون دانشگاهی و مجموعه های مختلف در خارج از دانشگاه نیز به شکل های متفاوت با این حوزه در ارتباط هستند.

وی ادامه داد: این پر مخاطب بودن، کار در حوزه دانشجویی را حساس تر می‌کند و لذا باید تمام امور با دقت و تصمیم گیری‌ها دقیق‌ ترانجام شود.

حوزه معاونت فرهنگی دانشجویی و نوع فعالیت‌هایش و بازخوردهایی که از مجموعه‌های مرتبط می‌گیرد، بایستی نوع عملکرد ش علاوه بر دقیق بودن با وظیفه شناسی تمام انجام گیرد که در شأن دانشجو و دانشگاه باشد.

حسینی گفت: در این مدت هشت ساله علاوه بر اقدامات و تلاش‌های عینی تلاش شده است به اقداماتی اخلاقی و قانونی در معاونت بسیار اهمیت داده شود.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تشریح کرد: منظورم از اقدامات به معنای این است که تا جای ممکن اجازه ندادیم کوچک‌ ترین حقی از مراجعه کنندگان‌ تضییع شود، مراقب بودیم تصمیم گیری‌های خارج‌ از ضوابط انجام نگردد و نهایتا با تمام دقت، به امور دانشجویان و پرسنل پرداختیم.

به عنوان نمونه یکی از موارد مرتبط با معاونت دانشجویی کمسیون ماده یک ارتقای فرهنگی اساتید است که در ساختار ایجاد شده تلاش شده است که بدون اتلاف زمان و در اسرع وقت و بدون ضایع شدن حقوق افراد و در چهارچوب مقررات انجام شود.

وی گفت: همین پیگیری و دقت نظر در همه کمیته‌های مرتبط با این مجموعه، مانند کمیته‌ی انظباطی وجود دارد که بر اساس مستندات قانونی پیش می‌رود، بطوریکه برای مراجعین خود احساس امنیت و استحقاق حقشان را به وجود می‌آورد.

حسینی با تاکید بریک ویژگی بسیار مهم در حوزه دانشجویی فرهنگی بیان کرد: تداوم ارتباط با دانشجویان و این نوع تعامل و ارتباط نزدیک را می توان در اولویت‌های زیرمجموعه‌های دیگر این معاونت مانند مدیریت تربیت بدنی و اداره مشاوره جست‌وجو کرد. باید گفت این حوزه‌ها خدمات تخصصی و مهم به دانشجویان و پرسنل ارائه می دهند ومجموع این خدمات معاونت دانشجویی را تبدیل به یک مرجع پرکار می کند.

معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص لزوم توجه به نیازهای دانشجویان گفت: در حقیقت برای اینکه یک دانشجوی وظیفه شناس و متعهد در حوزه سلامت و درمان داشته باشیم لازم است امکانات و تسهیلات درخور فراهم تا دانشجو برای رسیدن به آن هدف والای "خدمت" مانعی بر سر راهش نبیند.

لذا دانشجویان حوزه سلامت باید به لحاظ اسکان، تغذیه، فراهم بودن امکانات تفریحی و خدماتی، روحی و روانی نیز خدماتی برایشان فراهم باشد تا بتوانند با آرامش به امور آموزشی و پژوهشی بپردازند و این امر مهم تحقق یابد.

حسینی اظهار کرد: دغدغه ما  در مدیریت دانشجویی، تامین غذای سالم و محل اسکان مناسب، در مدیریت تربیت بدنی، زمینه برای تشویق و افزایش فعالیت فیزیکی، در اداره مشاوره بستری برای کمک به سلامت روان و در حوزه فرهنگی زمینه‌ای برای فعالیت‌های مطابق با استعداد و باورها و ارزش های مذهبی و ملی دانشجویان است.

این مسئول دانشگاه گفت: دراین مدت سعی شد با وجود محدودهای مالی  در دانشگاه و به ویژه در حوزه دانشجویی خدمات به بهترین شکل ممکن به دانشجویان ارائه شود و به کیفیت خدمات ارائه شده آسیبی وارد نشود که با توجه به هزینه بر بودن این امر پر چالش ما در این حوزه با مشکلاتی رو به رو بودیم.

 از جمله این خدمات: صنعتی سازی سلف مرکزی در جهت بهبود کیفیت غذای دانشجویان، خرید خوابگاه دانشجویی جدید در خیابان اشراق در جهت آرامش بیشتر و اسکان حداکثری دانشجویان و ایجاد فضای خوابگاهی درخور دانشگاه علوم پزشکی، توسعه سالن ورزشی میلاد با هدف امکان استفاده حداکثری دانشجویان و پرسنل از این فضا ، استاندارد کردن کف پوش سالن شهید موحدی، توسعه زمین چمن طبیعی دانشگاه، در جهت ایجاد پیست دو و نورپردازی برای افزایش زمان استفاده از آن فضا و کاهش محدودیت زمانی برای استفاده از مجموعه های ورزشی بوده است.

این مسئول بیان کرد: همچنین ایجاد مرکز سلامت دانشگاه با ادغام مرکز بهداشت و مرکز مشاوره با مشارکت معاونت بهداشتی  در ارائه خدمات به پرسنل و دانشجویان، یکی دیگر از فعالیت‌های صورت گرفته است که باعث شد همه بتوانند از خدمات مرکز بهداشت و مشاوره به شکل مناسب استفاده کنند.

دکتر حسینی معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در پایان گفت: از دیگر اقدمات این دوره 8 ساله ایجاد یک فضای متمرکز به عنوان ساختمان معاونت بود. ساختمانی جدید که با توجه به اختصاص فضایی به دانشجویان باعث حس نزدیکی بیشتر میان دانشجویان و کارکنان شد. در جهت بهبود فعالیت های دوجانبه در این ساختمان فضاهای فرهنگی با پتانسیل‌های بالایی را ایجاد کردیم مانند کتاب فروشی اردیبهشت که علاوه بر ایجاد موقعیتی برای مطالعه و خرید کتاب، دورهمی به عنوان کافه کتاب را در خود به وجود آورده که به امید خدا با بهتر شدن شرایط کرونایی دوباره به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

حسینی در پایان ابراز امیدواری کرد تا با بهبود شرایط از نظر مالی برنامه‌ها بدون معطلی مانند قبل بتواند شروع و برنامه ریزی های در حال اجرا سرعت بیشتری بگیرد و با بازگشت دوباره دانشجویان به فضای دانشگاه شور و نشاط بیشتری در این محیط ایجاد شود.