به گزارش مفدا اصفهان، مرضیه هادیان دانشجوی دکترا مدیریت خدمات بهداشتی درمانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، موفق به کسب رتبه برتر در همایش ملی پنجاه و نهمین سال جایزه بنیاد البرز ( نوبل ایرانی) و همچنین کسب رتبه برتر در اولین جشنواره ایده‌های نو در حوزه سلامت به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان شد.

همایش ملی پنجاه و نهمین سال جایزه بنیاد البرز (بخش نخبگان) باهدف تقدیر از دانشمندان، مخترعان، دانشجویان و طلاب برتر سراسر کشور، طی مراسمی در خرداد سال ۱۴۰۰ با حضور مسئولین و شخصیت‌های علمی و فرهنگی کشور در تهران برگزار شد که مرضیه هادیان دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در این همایش حائز رتبه برتر  شد.

همچنین جشنواره ایده‌های نو حوزه سلامت به همت اداره انجمن‌های علمی دانشجویی وزارت بهداشت با هدف شناسایی و ایجاد انگیزه بین دانشجویان برگزار شد که نزدیک به ۴۱۲ اثر به دبیرانه این جشنواره ارسال شد و باز هم در این جشنواره دانشجوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خوش درخشید.