به گزارش مفدا اصفهان، با توجه به وظیفه‌ی ذاتی معاونت فرهنگی دانشجویی مبنی بر خدمات رسانی مطلوب در حیطه دانشجویی و فرهنگی و بر حسب بازدیدهای  دوره‌ای معاون فرهنگی دانشجویی در ایام تعطیلات کرونایی اخیر، دکتر حسینی به همراه تیم مدیریتی خود از روند اسکان دانشجویان و همچنین سلف دانشجویی بازدید کردند.

در این بازدید از روند اجرایی پخت و توضیع غذای دانشجویان بازدید شد و مقرر گردید که تیم تدارکات معاونت دانشجویی در تامین مواد اولیه، دقت نظر بیشتری داشته باشند و به بهترین شکل ممکن به دانشجویان خدمات دهند، همچنین در خصوص تعمیرات خوابگاه دخترانه میلاد، تصمیم گیری‌هایی انجام گرفت.

در ادامه این بازدید با توجه به فرسوده بودن خوابگاه میرباقری مقرر گردید، در خصوص تعمیرات این خوابگاه به خصوص سرویس بهداشتی و حمام، مکاتبات لازم با معاونت توسعه دانشگاه انجام شود.