تاجمیر ریاحی دبیر شورای انضباطی در خصوص کارگاه آشنایی با دستور العمل اوراق انضباطی دانشجویان گفت: یکی از اهداف شوراهای انضباطی، تضعیف نشدن حقوق دانشجویان و همچنین ایجاد وحدت رویه در دادرسی پرونده‌های انضباطی می‌باشد که این کارگاه دو روزه، در جهت تحقق این اهداف برگزار شد.

در این کارگاه، کلیه اوراق انضباطی مرتبط با کارشناسان آموزشی و دانشجویی و نحوه تکمیل آن آموزش داده شد.

وی ادامه داد: لازم به ذکر است در این نشست آموزشی شرکت کنندگان با طرح سوالات مرتبط با حوزه کاری خود و انطباق آن با کاربرگ‌های مطرح شده مشارکت فعال داشتند.

در کارگاه آشنایی با دستور العمل اوراق انضباطی دانشجویان کلیه کاربرگ‌های ابلاغی شورای مرکزی وزارت خانه به صورت تک به تک مورد بحث و بررسی قرار گرفت و همچنین بر اساس موارد انضباطی موجود در دبیرخانه، از شرکت کنندگان آزمون گرفته شد.