تاجمیر ریاحی، مشاور اجرایی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، در خصوص موضوعات مهم مطرح شده در جلسه شورای مدیران به خبرنگار مفدا اصفهان گفت: در جلسه این هفته شورای مدیران موضوعات مهمی در زمینه مشکلات عمرانی در حوزه معاونت دانشجویی_فرهنگی مطرح و همچنین اقدامات انجام شده درمورد دو پروژه بزرگ که از قبل عید آغاز شد، مورد بررسی قرار گرفت.

ریاحی در ادامه گفت: پروژه اول بحث صنعتی سازی سلف است، که با پیشرفت حدود ۲۰ درصدی فعالیت‌های عمرانی در حال انجام است و تجهیزات لازم در سال گذشته خریداری شده است. حدود یک تا دو ماه آینده این پروژه صنعتی سازی به اتمام می رسد که به نظر می رسد در خصوص کیفیت غذا، کاهش مصرف انرژی و کاهش تعداد نیرو تاثیرات مثبتی خواهد داشت.

مشاور اجرایی معاونت فرهنگی و دانشجویی بیان کرد: در مورد پروژه سالن میلاد نیز پیشرفت خوبی حاصل شده و مناقصه ای جهت تکمیل پروژه انجام شده است. دفتر و مدیریت فنی در حال آنالیز و بررسی پیمانکاران هستند که با انتخاب پیمانکار مطمئن، برای این پروژه در زمان مناسب تکمیل و در اختیار دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان قرار خواهد گرفت.

وی در ادامه اظهار کرد: یکی از اقداماتی که با هماهنگی معاونت دانشجویی فرهنگی با صندوق رفاه دانشجویان انجام شد بحث خرید خوابگاه است. یک تیم مجرب کارشناسی توسط معاونت دانشجویی_فرهنگی و معاونت توسعه در حال بررسی موارد پیشنهادی هستند. تا این زمان، برای حدود ۴ خوابگاه متفاوت با ظرفیت و مکان های متنوع در حال طرح ریزی هستیم.

ریاحی در پایان گفت: در زمان نه چندان دور خبر خوشی برای دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان خواهیم داشت. اگر ظرفیت خوابگاه های خریداری شده مناسب باشد، خوابگاه های استیجاری برچیده و حتی ممکن است این خوابگاه ها شامل حال دانشجویان پردیس و رزیدنت شود.