رفتن به محتوای اصلی
x

در تنظیم برنامه غذایی ماه مبارک رمضان تلاش شده تا دو اصل مهم تغذیه شامل تنوع و تعادل رعایت شود و نیازهای تغذیه ای دانشجویان از تمام گروه های غذایی تامین گردد.

به همین منظور در وعده سحری، از گروه های غذایی شامل نان و غلات، حبوبات و گروه گوشت استفاده شده تا از ایجاد گرسنگی در طول روز پیشگیری شود. همچنین در وعده افطاری برای جبران کاهش میزان قندخون ، خرما یا بامیه و برای حفظ تعادل آب و الکترولیت های فرد روزه دار مایعات گرم مانند شیروغذاهای سبک شامل سوپ، آش،  حلیم و یا شله زرد به عنوان پیش غذا (افطار) همراه با شام سرو می شود. از طرفی به منظور تامین فیبر، املاح و ویتامین های مورد نیاز و تقویت سیستم ایمنی بدن در وعده سحری ، میوه و در وعده افطاری همراه با غذا سالاد یا سبزی خوردن سرو می شود.

در برنامه ریزی های تغذیه تلاش می کنیم تا با وجود تنوع ذائقه ها، شاهد افزایش رضایتمندی دانشجویان عزیز باشیم.

در صورت داشتن نظرات و پیشنهادات، با شماره تماس 37923954 و یا به آدرس sa_118@yahoo.com ایمیل نمایید.

 

                                                                                             اداره تغذیه