تاجمیر ریاحی مشاور اجرایی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در خصوص بازسازی و صنعتی سازی سلف مرکزی  در گفت‌وگو با مفدا بیان کرد: با توجه فرسوده بودن ابنیه و وسایل سلف مرکزی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، از حدود یک سال پیش مقدمات صنعتی‌سازی سلف مرکزی آغاز شد.

وی در مورد مشکلات موجود در برای این کار گفت: : بزرگ‌ترین مشکل برای شروع این فرایند عدم تخصیص منابع مالی بود که پس از پیگیری‌های زیاد و مساعدت معاون فرهنگی دانشجویی وزارتخانه و صندوق رفاه دانشجویان و پشتیبانی دانشگاه این کار در دو مرحله خرید تجهیزات و در گام دوم، بازسازی بنا آغاز شد.

تاجمیر ریاحی تشریح کرد: بازسازی بنا از یکشنبه 24 اسفندماه با مشخص شدن پیمان‌کار آغاز شد و طبق تعهد پیمانکار و دفتر فنی دانشگاه، به امید خدا بعد از ماه مبارک رمضان و هم‌زمان با عید سعید فطر، رونمایی از سلف صنعتی سازی شده انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: کمبود سلف دانشجویی با امکانات به روز یکی از دغدغه‌های دانشجویان و دانشگاه همواره بوده است و سه مزایای اصلی  این فرایند افزایش کیفیت غذای پخت شده، کاهش مصرف مواد اولیه و همچنین کاهش مصرف انرژی‌های تجدیدناپذیر مانند آب و برق و گاز و... و در نهایت کاهش تعداد پرسنل این مجموعه خواهد شد و به نوعی صرفه‌جویی در منابع مالی دانشگاه محسوب می‌شود.

در پایان این مسئول اظهار کرد: رویکرد جدید معاونت فرهنگی دانشجویی وزارتخانه مبنی بر تجهیزو نوسازی سلف‌های دانشجویی دانشگاه‌ها در پیش برد هدف ما بسیار موثری بوده است.