پیام تبریک معاون محترم دانشجویی فرهنگی جناب آقای دکتر کرباسی به جهت آیین آغاز سال تحصیلی نو دانشجویان دانشگاه 1402/07/19

به نام آغازگر هستی

حضور بیش از یکهزار و سیصد نو دانشجو در جمع صمیمی خانواده بزرگ دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ، به دانشگاه طراوتی خاص بخشیده است.

خدای بزرگ را برای همه هنرمندی و خلاقیت بی مانندش در عرصه گیتی سپاس می گوئیم و به شما یاران جدید تبریک می گوئیم که با بهره مندی از استعداد و توان و تلاش خود توانسته اید جلوه ای دیگر از ستایش پروردگار را با پشتکار خود در مسیرکسب دانش و معرفت در محیط مقدس دانشگاه به نمایش بگذارید.

اکنون درب های دانشگاه به روی شما گشوده شده است و مشتاقان حضور شما از اساتید فرهیخته گرفته تا کارکنان توانمند و دلسوز و تا دیگر دانشجویان پرانگیزه برای ضمن استقبال از شما ، آمادگی خود را برای ارائه خدمات آموزشی و فرهنگی در همه دانشکده ها و مراکز پژوهشی و آموزشی درمانی دانشگاه را با قلبی مملو از عشق و محبت و پرامید به آینده درخشان شما اعلام می دارند.

برای همه شما عزیزان دوران تحصیلی درخشانی را آرزو دارم.

دکتر مجتبی کرباسی

معاون دانشجویی و فرهنگی