جلسه مشترک دانشگاه علوم پزشکی اصفهان جهت تفاهم‌نامه با صندوق رفاه وزرات بهداشت برگزار شد

به گزارش مفدا اصفهان،این نشست با حضور معاونین فرهنگی دانشجویی و توسعه دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مدیران صندوق در محل صندوق رفاه تهران با حضور لاری معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت برگزار شد.

در این جلسه تفاهم‌نامه مشترک دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و وزارت بهداشت در سه زمینه: صنعتی‌سازی سلف مرکزی، تکمیل سالن ورزشی میلاد، تعمیرات و بازسازی خوابگاه‌های موجود منعقد شد و مقرر گردید تا پایان خرداد ماه این پروژه‌ها افتتاح شود.

علاوه بر آن، در این تفاهم‌نامه  مقرر شد برای خرید خوابگاه‌ جدید اقدام شود و مبلغ آن به صورت دریافت وام و با حمایت صندوق رفاه باز پرداخت خواهد شد.

همچنین تصمیم برآن شد زمینه استفاده از امکان ودیعه مسکن برای دستیاران و وام جهت خرید امکانات مورد نیاز دانشجویان، که توسط صندوق رفاه در اختیار دانشجویان قرار می‌‎گیرد، فراهم شود.