برگزاری جلسه کمیته فرهنگی قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت دانشگاه

در راستای سیاست های کلی جمعیت و اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، جلسه کمیته تخصصی فرهنگی جوانی جمعیت سه شنبه ۲8 آذر ماه در سالن جلسات فیروزه معاونت فرهنگی و دانشجویی برگزار شد

این جلسه با حضور مشاور اجرائی معاون فرهنگی دانشجویی ،مدیر دانشجویی و سایراعضاء کمیته برگزار شد.

در ابتدای این جلسه گزارش اقدامات صورت گرفته از جمله تلاش های صورت گرفته جهت خرید خوابگاه متاهلی،دوره های آموزشی و کارگاه های برگزارشده با موضوع جوانی جمعیت ، ازدواج و ...جهت دانشجویان درماه های آبان و آذر توسط دبیرکمیته و اعضاء ارائه شد.

بررسی مصوبات جلسه پیشین کمیته فرهنگی جوانی جمعیت، گزارش برخی از فعالیتهای انجام شده در راستای قانون جوانی جمیت و بررسی مصوبات در دست پیگیری، دستور کار این جلسه بود.

در این جلسه، مقرر شد همه واحدها مصوبات جلسه را در راستای بهبود اهداف کمیته فرهنگی جوانی جمعیت بصورت منظم و ماهانه پیگیری نموده  و در راستای تحقق این مهم ، مشارکت دانشجویان بیش از پیش مورداهتمام قرار گیرد.