معرفی اداره تغذیه در یک نگاه
اداره تغذیه در طبقه همکف مجموعه غذاخوری دانشگاه علوم پزشکی واقع شده است که یکی از ادارات تابع مدیریت امور دانشجویی می باشد. این اداره وظیفه تهیه، طبخ و توزیع غذای مورد نیاز دانشجویان را به عهده دارد، که در این راستا علیرغم محدود بودن منابع و امکانات موجود با ایجاد کنترل های لازم در هنگام تهیه مواد اولیه، حداکثر سعی و تلاش خود را در انجام کلیه امور محوله از جمله دقت لازم بر تمام مراحل تهیه و نگهداری مناسب مواد غذایی طبق شرایط و موازین بهداشتی و نیز ایجاد نظارت های لازم در هنگام طبخ و توزیع غذا بعمل آورده و سعی بر ارایه خدمت به بهترین شکل و کیفیت مطلوب دارد.
در صورت تمایل، پیشنهادات و انتقادات خود را از طریق سامانه پیامکی 300070300963 به این اداره ارسال فرمایید.
شرح وظایف اداره تغذیه
- برنامه ریزی های لازم در جهت اجرای اهداف تعیین شده و انجام وظایف کلیه پرسنل
- تدوین برنامه غذایی ماهیانه، با توجه به فصول مختلف و بر اساس کالری و پروتئین مورد نیاز دانشجو
- تهیه مواد اولیه، بر حسب نیاز و مطابق با شرایط و استانداردهای لازم
- نظارت و کنترل بهداشتی در تهیه و انتقال مواد غذایی به انبارها و نگهداری آنها بر طبق اصول بهداشتی
- نظارت بر پاکسازی، آماده سازی، شستشو و نگهداری مواد اولیه غذایی قبل از طبخ
- نظارت بر طبخ و توزیع غذا در رستورانها و محل های طبخ و توزیع غذا
- نظارت بر اجرای کلیه امور بهداشتی لازم در کلیه مراحل آماده سازی، طبخ و توزیع غذا
- نظارت بر رعایت بهداشت فردی توسط پرسنل آشپزخانه و پرسنل خدماتی و بهداشت محیط کلیه اماکن مربوط به اداره تغذیه
- ایجاد تسهیلات لازم برای انجام امور ارباب رجوع
- فعالیتهای بهسازی و تعمیرات ساختمان ها و تهیه وسایل و تجهیزات لازم
- صرفه جویی در اقلام و مواد غذایی حاصله بر اساس ارزش ریالی
معرفی قسمت های مختلف اداره تغذیه
-مجموعه غذا خوری مرکزی:
این قسـمت در مقابل دانشـکده داروسـازی واقع شـده است که عمده ترین
فعالیتهای تهیه، نگهداری مواد غذایی و نیز طبخ و توزیع ناهار پرسنل دانشگاه، اساتید و دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را بر عهده دارد.
2- تالار خلیج فارس:
این قسمت در کنار دانشکده های مدیریت و توانبخشی قرار دارد، که توزیع ناهار برای دانشجویان و کارمندان دانشکده های دندانپزشکی، پرستاری، مامایی، مدیریت و اطلاع رسانی پزشکی، توانبخشی، فناوری های نوین، دانشجویان بیمارستان الزهراء و ... را بر عهده دارد.
3-رستوران خوابگاه کرمانی:
به منظور ارتقای کیفیت، طبخ و توزیع غذای خوابگاههای میلاد و کرمانی 1 و 2 در این قسمت انجام می گیرد که دانشجویان ساکن در خوابگاههای مذکور برای دریافت صبحانه و شام خود به این محل مراجعه می نمایند
4- رستوران خوابگاه جی:
این قسمت در خوابگاه جی واقع شده که وظیفه طبخ و توزیع صبحانه و شام دانشجویان آن خوابگاه را بعهده دارد.
5- واحد اتوماسیون اداره تغذیه:
این واحد در طبقه همکف مجموعه غذاخوری مرکزی واقع شده است که برای دریافت کارت تغذیه یا تسویه حساب، نیاز به مراجعه به آن واحد می باشد.
توجه: کلیه مراحل افزایش اعتبار و رزرو یا حذف غذاصرفاً به صورت غیرحضوری و از طریق اینترنت امکان پذیر است