به گزارش مدیریت تربیت بدنی، مسابقات ورزشی دانشجویان دختر منطقه مرکزی شامل دانشگاه های علوم پزشکی اصفهان، یزد، کاشان و شهرکرد به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در ۶ رشته ورزشی والیبال،فوتسال ،بدمینتون،تنیس روی میز،تیراندازی و شنا در راستای اجرای طرح تحول فعالیت های ورزشی دانشجویان برگزار گردید. گفتنی است در کاروان ورزشی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مجموع 39 نفر ورزشکار حضور داشتند که پس از پایان رقابت ها نفرات برتر هر رشته به شرح ذیل مشخص گردیدند: در رشته والیبال، تیم دانشگاه توانست مقام دوم این دوره از مسابقات را با مربیگری فرناز ساعی و سرپرستی آرزو یقینی کسب نماید. اعضای تیم : ۱-مهشید خاکی۲-بهار خراجی۳-سیما حیدری۴-فاطمه مداحی۵-عالمه حاجی زاده۶-فاطمه صالحی۷-فاطمه اکبری۸-مهسا مالکی۹-فاطمه پورقاسمی۱۰-نگین رضایی در رشته بدمینتون، در قسمت انفرادی، تارا عطا آبادی و در قسمت دوبل، تارا عطا آبادی و محدثه صانعیان مقام قهرمانی را کسب کردند. در رشته تنیس روی میز ، در قسمت انفرادی، گل آرا نوروزی مقام اول و ستایش سعیدی مقام دوم ودر قسمت دوبل،گل آرا نوروزی و ستایش سعیدی به مقام قهرمانی دست یافتند. در رشته تیراندازی ، زهرا رستمی در رشته تپانچه و فاطمه قضاوی در رشته تفنگ بادی مقام قهرمانی را از آن خود نمودند. در رشته شنا 50 متر آزاد : سارا یوسف مهر مقام اول 50 متر قورباغه : سارا یوسف مهر مقام اول 100 متر قورباغه : سارا یوسف مهر مقام اول 100 متر آزاد : نیلوفر فدائی مقام دوم 50 متر کرال پشت : نیلوفر فدائی مقام دوم 100 متر کرال پشت : نیلوفر فدائی مقام دوم شنا تیمی مقام دوم اعضای تیم : نیلوفر فدائی، سارا یوسف مهر، زهرا یزدانی، ملیکا زال پور در پایان، آیین اختتامیه با حضور مسئولین و مدیران برگزار و از نفرات برتر با اهدا لوح و جوایز تقدیر شد. گفتنی است مهندس جوادیان رئیس اداره تربیت بدنی دانشگاه این موفقیت چشمگیر و عملکرد برجسته تیم های ورزشی را به مسئولین،دانشجویان ،مربیان مجرب و کارشناسان پرتلاش اداره تربیت بدنی دانشگاه تبریک گفت و تداوم موفقیت را در سال های آتی آرزو کرد.