آیین تجلیل از قهرمانان قرآنی مرحله دانشگاهی بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی اصفهان 1402/11/30

آیین تجلیل از قهرمانان قرآنی مرحله دانشگاهی بیست و هفتمین جشنواره قرآن و عترت با حضور ریاست دانشگاه، معاون فرهنگی دانشجویی ،سرپرست روابط عمومی، مسئول بسیج اساتید دانشگاه، مسئولین ذیربط، کارکنان و دانشجویان علوم پزشکی اصفهان در تاریخ ۳۰ بهمن ماه ۱۴۰۲ در تالار شریعتی این دانشگاه برگزار گردید.
در این آیین از برترین های جشنواره قرآن و عترت در سه گروه اساتید، دانشجویان و کارکنان در رشته های مختلف جشنواره که شامل ۶ بخش و ۵۸ رشته بوده است تجلیل به عمل آمد و به برگزیدگان لوح سپاس و جوایز نقدی به ارزش بیش از ۲ میلیارد ریال اهداء گردید.
این جشنواره هر ساله به صورت مستمر انجام می گیرد و نفرات برتر آن به مراحل کشوری ملی راه پیدا خواهند نمود . در طول این بیست و هفت جشنواره گذشته، دانشگاه علوم پزشکی اصفهان جزء رتبه های برتر در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور بوده است.
این برنامه مورد استقبال بی نظیر جامعه‌ دانشگاهی قرار گرفت.