تیم فوتبال دانشکده پرستاری قهرمان مسابقات دانشکده های دانشگاه عوم پزشکی اصفهان شد

به گزارش مفدا اصفهان سه‌شنبه ۱۴ آبان ماه و در حضور تماشاگران پرتعداد و مسؤولان دانشگاه مسابقه فینال فوتبال بین دانشکده ای برگزار شد که در پایان تیم فوتبال پرستاری با نتیجه ۳ بر ۲ تیم پزشکی را شکست داد و به عنوان قهرمانی رسید. در پایان بازی نیز کاپ قهرمانی و جوایز تیم های اول و دوم د مراسم باشکوهی به ورزشکاران اهدا شد.

گفتنی است در این دوره از رقابت‌ها تیم‌های دانشکده تغذیه و بهداشت، پزشکی و پیراپزشکی در گروه اول و تیم‌های دانشکده پرستاری، دندانپزشکی، داروسازی و مدیریت و تواتبخشی در گروه دوم حضور داشتند که در پایان مسابقات مرحله گروهی تیم‌های بهداشت و تغذیه و پزشکی از گروه اول و تیم‌های دندانپزشکی و پرستاری از گروه دوم به نیمه‌نهایی صعود کردند.

در مرحله نیمه‌نهایی نیز تیم پرستاری موفق شد در ضربات پنالتی تیم تغذیه و بهداشت را شکست دهد و راهی فینال شود، تیم پزشکی نیز از سد دندانپزشکی گذشت و دیگر فینالیست این رقابت‌ها شد.